Дводневно саветовање „Ученичке задруге од теорије до праксе“ одржано је 25. и 26. новембра у Јагодини у хотелу “Wинг”

Семинар су поред Братислава Филиповића, директора реномиране установе Академије Филиповић, водили Роберт Џунић, директор ОШ “ Краљ Петар Први” Ниш, Љиљана Симовић, Шеф одсека за послове основног образовања и васпитања у Министарству просвете, науке и технолошког развоја РС, Хајрудин Хајровић, директор ЦСУ Нови Пазар, Марјан Ранчић, ОШ „Свети Сава“ из Пирота, мр Ранко Давидовић и Зоран Марковић директор ОШ Бошко Ђуричић.

Саветовању су присуствовали и директори Регионалних центара за стручно усавршавање: господин Ненад Станојевић директор ЦСУ Крушевац, коме се посебно захваљујемо на указаној помоћи око допуне тема и избора предавача, госпођа Горица Станојевић, директорка РЦУ Чачак, госпођа Милена Вићевић, директорка РЦУ Ужице и господин Хајрудин Хајровић, директор РЦУ Нови Пазар, који је уједно подржао саветовањем својим учешћем у улози предавача.

У оквиру саветовања успостављен је договор око будуће сарадње РЦУ и Академије Филиповић око реализације заједничких активности које се односе на стручно усавршавање запослених у образовању.

У неформалном делу, додељене су захвалнице сарадницима и ОШ "Иван Горан Ковачић" из Нишке Бање за најбољи портфолио на нивоу образовне установе. Представнице школе истакле су веома важне и корисне делове које школе добијају коришћењем веб апликације из програмерске радионице Академије Филиповић.

Донет је закључак са овог дводневног саветовања, којим се директори позивају да активно учествују око измене одређених правилника, па и Закона, како би многе проблематичне ситуације у пракси решили позитивно.

Датум:28/11/2019

Календар Дешавања
Фебруар 2021
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Новости

Онлајн обука - Електронски портфолио за директоре

Термин обуке: од 18.02. до 25.02.2021. године

Кључни услов за стицање лиценце за рад директора предшколских установа, основних и средњих школа је поседовање и вођење личног професионалног портфолиа. Кандидати ће пред комисијом представљати свој портфолио којим ће документовати збирку свог рада који приказује напор, напредак и достигнућа у одређеним стандардима.

Прочитај више


Онлајн семинари и обуке

У циљу подизања дигиталних компетенција запослених у образовању, Академија Филиповић реализује онлајн семинаре и обуке.


Прочитај вишеInforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme