Нове технологије у образовању 2016

Одржан трећи по реду догађај посвећен употреби информационо-комуникационих технологија (IKT) у образовању –конференција и сајам “Нове технологије у образовању 2016” одржани су у Belexpocentru у Београду 26. и 27. фебруара 2016.

Организатор “Нове технологије у образовању” је British Council у сарадњи са Британском амбасадом у Београду, Тимом за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије, Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Министарством трговине, туризма и телекомуникација, Центром за промоцију науке, Привредном комором Србије, Сталном конференцијом градова и општина, компанијом Скиллс и другим партнерима.

Циљ овог догађаја је да пружи подршку предшколским установама, школама, универзитетима и другим организацијама које се баве образовањем да постану иновативније, да осавремене процес учења и на што бољи начин искористе могућности које нове технологије пружају. С друге стране, помогли смо малим предузетницима и великим компанијама да представе своје технолошке производе и услуге које могу да промене образовање будућих генерација. Свима њима пружили смо прилику да чују светске стручњаке и нађу инспирацију кроз екпериментисање са новом технологијом и упознавање са интересантним саговорницима и партнерима из региона, али и целог света.

Академија Филиповић представила је на свом штанду своје услуге и производе са којим су се упознали бројни посетиоци. Међу посетиоцима су били и министар просвете РС, господин Дане др Малешевић, помоћник министра просвете Републике Македоније, господин Агим др Русхити који су показали посебно интересовање за преносне интерактивне табле FBIWB 2700 и за портфолио наставника и ученика.


Датум:08/03/2016

Календар Дешавања
Jун 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Новости

Радна посета Републици Српској

Републички педагошки завод Републике Српске упутио је позив директорима школа да присуствују предавањима Академије Филиповић из Јагодине на тенму "Иновативна образовна рјешења и нове технологије за будућност"


Прочитај више


Важно ОБАВЕШТЕЊЕ за учеснике Првог фестивала младих песника и илустратора ,,Ја стихом, а ти сликом“

ПРВИ ФЕСТИВАЛ МЛАДИХ ПЕСНИКА И ИЛУСТРАТОРА ,,ЈА СТИХОМ, А ТИ СЛИКОМ


Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme