Нове технологије у образовању 2016

Одржан трећи по реду догађај посвећен употреби информационо-комуникационих технологија (IKT) у образовању –конференција и сајам “Нове технологије у образовању 2016” одржани су у Belexpocentru у Београду 26. и 27. фебруара 2016.

Организатор “Нове технологије у образовању” је British Council у сарадњи са Британском амбасадом у Београду, Тимом за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије, Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Министарством трговине, туризма и телекомуникација, Центром за промоцију науке, Привредном комором Србије, Сталном конференцијом градова и општина, компанијом Скиллс и другим партнерима.

Циљ овог догађаја је да пружи подршку предшколским установама, школама, универзитетима и другим организацијама које се баве образовањем да постану иновативније, да осавремене процес учења и на што бољи начин искористе могућности које нове технологије пружају. С друге стране, помогли смо малим предузетницима и великим компанијама да представе своје технолошке производе и услуге које могу да промене образовање будућих генерација. Свима њима пружили смо прилику да чују светске стручњаке и нађу инспирацију кроз екпериментисање са новом технологијом и упознавање са интересантним саговорницима и партнерима из региона, али и целог света.

Академија Филиповић представила је на свом штанду своје услуге и производе са којим су се упознали бројни посетиоци. Међу посетиоцима су били и министар просвете РС, господин Дане др Малешевић, помоћник министра просвете Републике Македоније, господин Агим др Русхити који су показали посебно интересовање за преносне интерактивне табле FBIWB 2700 и за портфолио наставника и ученика.


Датум:08/03/2016

Календар Дешавања
Септембар 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Новости

“Најуређенији електронски портфолио 2019”

Проглашење победника одржаће се у суботу 21. септембра 2019. године на Данима Академије Филиповић. Добитнике чекају вредне награде као што су лиценца за МозаБоок, путовања као и друга пригодна изненађења.

Прочитај више


Од око 8.000 приспелих радова стручни жири изабрао најбоље

Одлука жирија за избор најбољих радова првог фестивала младих песника и илустратора „Ја стихом, а ти сликом“

Захваљујемо се свим учесницима првог фестивала младих песника и илустратора „Ја стихом, а ти сликом“. Пред жиријем, у саставу Марта Анђелић, Вања Секуловић, Весна Јоцић, Марија Трујкић и Жељка Ранисављевић, није био лак задатак, будући да је велики број радова био квалитетан (на конкурс је стигло око 8000 радова). Надамо се да ћете нам остати верни и на следећем конкурсу. Желимо да овај фестивал буде мотивација да и даље пишете, сликате и шаљете нам своје радове, а уз то будете сигурни да ће прави квалитет бити препознат и истакнут.

Жири је једногласно одлучио да награди следеће радове:

Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme