Тренд 2016

Академија Филиповић ће своје богато искуство у домену реинжењеринга образовног процеса представити на престижном скупу - Trend 2016, који организује Факултет техничких наука Универзитета у Новом Саду. Првог дана скупа, 16.02.2016. године, Академија ће представити два стручна рада, Савремене технологије у настави, као и стручни рад на тему Учење на даљину уз примену мултимедије. Агенда скупа је доступна на следећој адреси: http://akademijafilipovic.com/media/trend-2016-program-9.pdf

Циљ скупа је расправа о предстојећим променама и актуелним проблемима високог образовања. Биће представљен поглед у наредну деценију и дата верзија о образовању нових стручњака за привреду 21. века кроз реферате водећих људи универзитета из Србије. Разматраће се повезивање универзитета са окружењем у смислу трансфера кноw-хоw у привреду, као и утицај на развој друштвене заједнице и сл. Дискутоваће се процеси интернационализације универзитета, мобилности студената и професора, кроз Еразмус+, Еразмус Мундус и др. пројекте. Скуп ће посебно анализирати могућности српских универзитета у размени студената са европским универзитетима. Разматраће се квалитет наставног и других процеса у светлу међународне акредитације. Новина је тема везана за примену најновијих дигиталних технологија у настави, учењу на даљину и образовном процесу у целини. Сарадња Универзитета и привреде кроз употребу смарт технологије и „зелене“ енергије и потенцирање енергетске ефикасности са примерима примене на факултетима UNS-a, као и у домену учења током живота ће чинити посебно атрактивну расправу. На крају, скуп ће донети своје закључке, које ће доставити свим релевантним институцијама[link].

Датум:09/02/2016

Календар Дешавања
Jун 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Новости

Радна посета Републици Српској

Републички педагошки завод Републике Српске упутио је позив директорима школа да присуствују предавањима Академије Филиповић из Јагодине на тенму "Иновативна образовна рјешења и нове технологије за будућност"


Прочитај више


Важно ОБАВЕШТЕЊЕ за учеснике Првог фестивала младих песника и илустратора ,,Ја стихом, а ти сликом“

ПРВИ ФЕСТИВАЛ МЛАДИХ ПЕСНИКА И ИЛУСТРАТОРА ,,ЈА СТИХОМ, А ТИ СЛИКОМ


Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme