Тренд 2016

Академија Филиповић ће своје богато искуство у домену реинжењеринга образовног процеса представити на престижном скупу - Trend 2016, који организује Факултет техничких наука Универзитета у Новом Саду. Првог дана скупа, 16.02.2016. године, Академија ће представити два стручна рада, Савремене технологије у настави, као и стручни рад на тему Учење на даљину уз примену мултимедије. Агенда скупа је доступна на следећој адреси: http://akademijafilipovic.com/media/trend-2016-program-9.pdf

Циљ скупа је расправа о предстојећим променама и актуелним проблемима високог образовања. Биће представљен поглед у наредну деценију и дата верзија о образовању нових стручњака за привреду 21. века кроз реферате водећих људи универзитета из Србије. Разматраће се повезивање универзитета са окружењем у смислу трансфера кноw-хоw у привреду, као и утицај на развој друштвене заједнице и сл. Дискутоваће се процеси интернационализације универзитета, мобилности студената и професора, кроз Еразмус+, Еразмус Мундус и др. пројекте. Скуп ће посебно анализирати могућности српских универзитета у размени студената са европским универзитетима. Разматраће се квалитет наставног и других процеса у светлу међународне акредитације. Новина је тема везана за примену најновијих дигиталних технологија у настави, учењу на даљину и образовном процесу у целини. Сарадња Универзитета и привреде кроз употребу смарт технологије и „зелене“ енергије и потенцирање енергетске ефикасности са примерима примене на факултетима UNS-a, као и у домену учења током живота ће чинити посебно атрактивну расправу. На крају, скуп ће донети своје закључке, које ће доставити свим релевантним институцијама[link].

Датум:09/02/2016

Календар Дешавања
Септембар 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Новости

“Најуређенији електронски портфолио 2019”

Проглашење победника одржаће се у суботу 21. септембра 2019. године на Данима Академије Филиповић. Добитнике чекају вредне награде као што су лиценца за МозаБоок, путовања као и друга пригодна изненађења.

Прочитај више


Од око 8.000 приспелих радова стручни жири изабрао најбоље

Одлука жирија за избор најбољих радова првог фестивала младих песника и илустратора „Ја стихом, а ти сликом“

Захваљујемо се свим учесницима првог фестивала младих песника и илустратора „Ја стихом, а ти сликом“. Пред жиријем, у саставу Марта Анђелић, Вања Секуловић, Весна Јоцић, Марија Трујкић и Жељка Ранисављевић, није био лак задатак, будући да је велики број радова био квалитетан (на конкурс је стигло око 8000 радова). Надамо се да ћете нам остати верни и на следећем конкурсу. Желимо да овај фестивал буде мотивација да и даље пишете, сликате и шаљете нам своје радове, а уз то будете сигурни да ће прави квалитет бити препознат и истакнут.

Жири је једногласно одлучио да награди следеће радове:

Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme