Бесплатна лиценца за програм MozaBook

Поштовани директоре/ка, поштовани наставници, драги ученици,

Надам се да сте добро и у добром здравственом стању, јер је то сада најважније. Академија Филиповић након обуставе рада у образовним установама и надаље активно даје свој допринос образовању.

Не можемо да седимо скрштених руку и да ову ситацију посматрамо равнодушно. Морамо да је превазиђемо на најбољи могући начин, зарад наше деце, зарад нас самих. По свему судећи имаћемо довољно времена да савладамо и усвојимо вештине од којих смо можда и бежали или нам пре неколико дана нису биле приоритетне. Говорим о дигиталним компетенцијама и информатичкој писмености, које можете веома брзо уз нашу помоћ/асистенцију да усвојите и подигнете на много виши ниво.

Као и до сада, Академија Филиповић је ту да вам помогне и да вас подржи, вас наставнике и ученике широм Србије. Одмах по објављивању Ванредног стања поставили смо на YouTube сервису видео са детаљним упутством за коришћење бесплатног сервиса Classroom google

https://youtu.be/gKFoBzpovms

Контактирали смо нашег партнера, власника Mozaik Education , који је на нашу молбу доделио бесплатну лиценцу за програм MozaBook која важи до 15.06.2020. године за све наставнике и ученике на територији Републике Србије, без ограничења. Хвала господину Torok и члановима његове породице на разумевању и подршци. Свесни су они чињенице да смо их ми увели у српско образовање.

Бесплатна лиценца са роком важења до 15.06.2020.године:

MOZ-MC-BZPL-MOZA-BOOK-SRBA-OBRA-200615

MozaBook , као што сигурно знате, је најбоља светска платформа за образовање, најсадржајнија у сваком погледу, платформа која нуди преко 1300 3Д анимација и десетак хиљада других едукативних садржаја, комуникацију са ученицима, дељење садржаја, тестирање и др. На наставницима је да припреме програм, акције, лекције, тестове.... Могу се користити и бесплатни сервиси за видео конференцију као што су Discord , Zoom или meet.jit.si ( MozaBook је компатибилан с њима).

Видео упутство за пријаву, преузимање, инсталацију и покретање програма, можете погледати на нашем званичном YouTube каналу https://youtu.be/CO_HRutJHiY као и на https://youtu.be/264b17KC01k

Наш допринос се не завршава на овоме. Школама дајемо могућност коришћења програма за електронско вођење портфолиа „Е-портфолио за наставнике/васпитаче, ученике и директоре“ бесплатно, на период од једне године.

Школе/наставници уз програм Епортфолио бесплатно добијају и програм „Електронска педагошка свеска“, који је саставни део нашег Школског информационог система, односно Епортфолиа, за исти временски период.

Образовне установе имају велику предност, олакшање у раду на више нивоа уколико програм користе сви запослени. Таквих установа је све више.

Корисници Епортфолиа у Републици Србији на дан 19.03.2020.године

Укупно Установа

973

Укупно наставника

10340

Укупно објава

71509

У припреми је детаљна он-лине обука за коришћење Електронског портфолиа и Електронске педагошке свеске. Наставници, васпитачи, директори и ученици моћи ће на нашем YouTube каналу да испрате комплетну обуку/семинар.


Желимо Вам добро здравље

Мсц.оец. Братислав Филиповић

Датум:21/03/2020

Календар Дешавања
Март 2020
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Новости

Бесплатна лиценца за програм MozaBook

Контактирали смо нашег партнера, власника Mozaik Education, који је на нашу молбу доделио бесплатну лиценцу за програм MozaBook која важи до 15.06.2020. године за све наставнике и ученике на територији Републике Србије, без ограничења. Хвала господину Torok и члановима његове породице на разумевању и подршци. Свесни су они чињенице да смо их ми увели у српско образовање.

Бесплатна лиценца са роком важења до 15.06.2020.године:

MOZ-MC-BZPL-MOZA-BOOK-SRBA-OBRA-200615

Прочитај више


На основу Одлуке о увођењу ванредног стања Председника Републике Србије

У Јагодини, 17.03.2020.године

Поштовани,

На основу Одлуке о увођењу ванредног стања Председника Републике Србије, у складу са Упутствима које смо добили обустављамо рад у нашој установи. Предузели смо све потребне мере безбедности запослених и упутили их на рад од куће, упознали их са свим потребним радњама у борби против ширења вируса COVID -19.

Сходно послу који обављамо, наш тим је на услузи свим просветним радницима који у овим ванредним условима реализују он-лине наставу из својих кућа.


Прочитај вишеInforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme