Бесплатна лиценца за програм MozaBook

Поштовани директоре/ка, поштовани наставници, драги ученици,

Надам се да сте добро и у добром здравственом стању, јер је то сада најважније. Академија Филиповић након обуставе рада у образовним установама и надаље активно даје свој допринос образовању.

Не можемо да седимо скрштених руку и да ову ситацију посматрамо равнодушно. Морамо да је превазиђемо на најбољи могући начин, зарад наше деце, зарад нас самих. По свему судећи имаћемо довољно времена да савладамо и усвојимо вештине од којих смо можда и бежали или нам пре неколико дана нису биле приоритетне. Говорим о дигиталним компетенцијама и информатичкој писмености, које можете веома брзо уз нашу помоћ/асистенцију да усвојите и подигнете на много виши ниво.

Као и до сада, Академија Филиповић је ту да вам помогне и да вас подржи, вас наставнике и ученике широм Србије. Одмах по објављивању Ванредног стања поставили смо на YouTube сервису видео са детаљним упутством за коришћење бесплатног сервиса Classroom google

https://youtu.be/gKFoBzpovms

Контактирали смо нашег партнера, власника Mozaik Education , који је на нашу молбу доделио бесплатну лиценцу за програм MozaBook која важи до 15.06.2020. године за све наставнике и ученике на територији Републике Србије, без ограничења. Хвала господину Torok и члановима његове породице на разумевању и подршци. Свесни су они чињенице да смо их ми увели у српско образовање.

Бесплатна лиценца са роком важења до 15.06.2020.године:

MOZ-MC-BZPL-MOZA-BOOK-SRBA-OBRA-200615

MozaBook , као што сигурно знате, је најбоља светска платформа за образовање, најсадржајнија у сваком погледу, платформа која нуди преко 1300 3Д анимација и десетак хиљада других едукативних садржаја, комуникацију са ученицима, дељење садржаја, тестирање и др. На наставницима је да припреме програм, акције, лекције, тестове.... Могу се користити и бесплатни сервиси за видео конференцију као што су Discord , Zoom или meet.jit.si ( MozaBook је компатибилан с њима).

Видео упутство за пријаву, преузимање, инсталацију и покретање програма, можете погледати на нашем званичном YouTube каналу https://youtu.be/CO_HRutJHiY као и на https://youtu.be/264b17KC01k

Наш допринос се не завршава на овоме. Школама дајемо могућност коришћења програма за електронско вођење портфолиа „Е-портфолио за наставнике/васпитаче, ученике и директоре“ бесплатно, на период од једне године.

Школе/наставници уз програм Епортфолио бесплатно добијају и програм „Електронска педагошка свеска“, који је саставни део нашег Школског информационог система, односно Епортфолиа, за исти временски период.

Образовне установе имају велику предност, олакшање у раду на више нивоа уколико програм користе сви запослени. Таквих установа је све више.

Корисници Епортфолиа у Републици Србији на дан 19.03.2020.године

Укупно Установа

973

Укупно наставника

10340

Укупно објава

71509

У припреми је детаљна он-лине обука за коришћење Електронског портфолиа и Електронске педагошке свеске. Наставници, васпитачи, директори и ученици моћи ће на нашем YouTube каналу да испрате комплетну обуку/семинар.


Желимо Вам добро здравље

Мсц.оец. Братислав Филиповић

Датум:21/03/2020

Календар Дешавања
Мај 2021
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Новости

Програм за самовредновање установе - мишљење полазника обуке

У циљу побољшања, поједностављењу поступака и смањењу обима рада, повећању ефикасности и унапређиавању квалитета и услова рада у предшколским установама, основним и средњим школама, Академија Филиповић развила је Програм за самовредновање установе.

Прочитај више


Ново у понуди из нашег асортимана

Данас, у ери дигиталних уређаја, рад у савременој школи не може се замислити без интерактивних табли, ЛЕД интерактивних дисплеја, дигиталних (документ) камера(скенера), веб камера.....

Прочитај вишеInforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme