На основу Одлуке о увођењу ванредног стања Председника Републике Србије

У Јагодини, 17.03.2020.године

Поштовани,

На основу Одлуке о увођењу ванредног стања Председника Републике Србије, у складу са Упутствима које смо добили обустављамо рад у нашој установи. Предузели смо све потребне мере безбедности запослених и упутили их на рад од куће, упознали их са свим потребним радњама у борби против ширења вируса COVID -19 .

Сходно послу који обављамо, наш тим је на услузи свим просветним радницима који у овим ванредним условима реализују он-лине наставу из својих кућа.


Како би смо олакшали и учинили он-лине наставу што доступнијом, како ученицима тако и наставницима, израдили смо упутства и смернице за коришћење бесплатне платформе classroom google .

&feature=youtu.be

Школама смо обезбедили бесплатне лиценце за MozaBook https://www.mozaweb.com/sr/mozabook.php?cmd=download и приступ апликацији Електронски портфолио https://mojportfolio.nasaskola.rs као и приступ Електронској педагошкој свесци. Школама које су заинтересоване за отварање школског сајта нудимо помоћ и платформу http://www.nasaskola.rs , како би школе у овим условима могле благовремено да пруже све потребне информације ученицима, родитељима и наставницима.

Желимо Вам добро здравље

Мсц.оец. Братислав Филиповић


Корак испред свих!

Традиција која траје - 16. година у Вашој служби, у служби образовања!

MozaBook https://www.mozaweb.com/sr/mozabook.php?cmd=download

Електронски портфолио www.mojportfolio.rs

http://www.nasaskola.rs

Датум:18/03/2020

Календар Дешавања
Март 2020
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Новости

Бесплатна лиценца за програм MozaBook

Контактирали смо нашег партнера, власника Mozaik Education, који је на нашу молбу доделио бесплатну лиценцу за програм MozaBook која важи до 15.06.2020. године за све наставнике и ученике на територији Републике Србије, без ограничења. Хвала господину Torok и члановима његове породице на разумевању и подршци. Свесни су они чињенице да смо их ми увели у српско образовање.

Бесплатна лиценца са роком важења до 15.06.2020.године:

MOZ-MC-BZPL-MOZA-BOOK-SRBA-OBRA-200615

Прочитај више


На основу Одлуке о увођењу ванредног стања Председника Републике Србије

У Јагодини, 17.03.2020.године

Поштовани,

На основу Одлуке о увођењу ванредног стања Председника Републике Србије, у складу са Упутствима које смо добили обустављамо рад у нашој установи. Предузели смо све потребне мере безбедности запослених и упутили их на рад од куће, упознали их са свим потребним радњама у борби против ширења вируса COVID -19.

Сходно послу који обављамо, наш тим је на услузи свим просветним радницима који у овим ванредним условима реализују он-лине наставу из својих кућа.


Прочитај вишеInforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme