Други о нама

Епортфолио на дан 12.05.2020.г 

Укупно Установа

1177

Укупно наставника

11685

Укупно објава

76208

Корисници Епортфолиа у Републици Србији на дан 30.03.2020.године

Укупно Установа

1003

Укупно наставника

10484

Укупно објава

71687

Поштовани,

прошла сам обуку Мултимедијални садржаји у функцији образовања 1 и обуку Електронски портфолио. И једна и друга обука су оснажиле моје дигиталне компетенције. На Гугл учионици сам открила неке могућности комуникације са децом, родитељима, али и осталим васпитачима. Обуком су приказане неке апликације и платформе које нисам користила, а лаке су и добре за употребу. Електронски портфолио ћу завршити цео. Требаће ми мало више времена да унесем све али када то завршим имаћу комплетну слику рада од стручног усавршавања и ангажовања до увида у квалитет активности којима се бавим. Такође неће изостати ни слика напретка деце, сарадње са породицом, коришћење ресурса и потрага за областима у којима треба да се оснажим. Могућност постављања слика у портфолио даје визуелну слику која можда јаче од речи говори о снагама, али и слабијим странама које треба ојачати.

Хвала на квалитетним обукама. Надам се даљој успешној сарадњи.

Срдачан поздрав,

Весна Јошиповић ПУ "Олга Јовичић - Рита", Краљево

Поштовани,

иако су појмови Мултимедијални садржаји и Електронски портфолио чешто у употреби у савременом животу,чини се да се они олако користе и многи не разумеју њихов прави смисао.О њима се много говори,али је мало оних који су спремни да живе у духу технологије и иновације са оваквим обрасцима понашања.Вероватно разлог лежи у чињеници да је тешко мењати погрешно усвојене навике.Сигурно је да овакав начин васпитања и образовања треба да постане интегрални део целокупног васпитног-образовног рада,саставни део културе живљења и промишљања света око себе.

Кроз искуство личног рада на Вашем пројекту спознала сам да се однос према ИКТ не гради поучавањем већ је потребно да се на овакав вид обогати свој професионални рад.Свако ново искуство по мени представља део укупног сазнања и иновирања васпитно-образовног рада која постају матрица животног стила сваког васпитача ова област изучавања је толико важна и значајна за сваког од нас да не би требало да се развија као посебан пројекат,већ да буде део животне оријентације, све опште културе и само свести сваког појединца и да се на тај начин афирмише у раду са децом. Кроз ваше задатке развила сам креативне способности,учила кроз интеракцију,упознавала ваше одличне yоутубе видео записе.А надам се да сам створила гаранцију њихове примене и грађења претпоставке за сигурнију и извеснију будућност.То оставља наду да ће у перспективи свет бити боље мешто за живот свих нас.

Хвала на едукативној обуци,стечена искуства ћу свакако поделити са колегама.

Очекујем ваше сертификате.Поздрав

Јелена Милосављевић

Поштовани,

Желела бих прво да се захвалим на могућношћу да похађамо ваше обуке са минималним плаћањем.

Много обука сам посетила, неке сам и сама водила и... у већини случајева буду оптерећујуће. Нарочито Онлине обуке буду са превише података и са прекратким временом за реализацију преобимних задатака, тако да када се заврше брзо се и забораве. Похвалила би ваш начин рада. Има информација које су стварно корисне и задаци су за време које сте одредили, чак не ограничавајући ред којима се реализују сасвим прихватљиви, занимљиви и не оптерећујући. Са уживањем сам их одрадила и ја и моје колегенице из Уметничке школе из Ниша.

Стварно је задовољство сарађивати са вама.

Поздрав из Ниша,

Ивана Станковић

П.С. Чувајте се и будите здрави.

Поштовани,

Било ми је задовољство да присуствујем вашој онлајн обуци за коришћење мултимедијалних садржаја и алата .

Упутства су била јасна и прецизна, видео упутства такође.

Биће ми изузетно корисна у даљем раду.

Ваш портфолио је заиста све оно што је нама, који волимо уредност, потребно.

Хвала вам што сте своје богато знање поделили са просветним радницима који на жалост нису имали прилику да у својим колективима користе ваше знање и алате.

Желим вам још много награда и успеха у будућности.

Срдачан поздрав

Татјана Чубрило, наставник ишторије у ОШ,,22.октобар“ Сурчин

Поштовани Добар дан.

Примите моје искрено извињење због немогућности да Вам до данашњег дана одговорим на мејл.

Што се тиче ваше обуке морам признати да за Вас имам само речи хвале како за саму обуку, тако и за Ваш приступ раду.

Пре свега допало ми се то што је семинар који сам прошла организован преко гоогле уционице, што полазнику даје могућност избора времена када ће одгледати туторијале и одрадити задатке, а што је морам признатати од значаја особи која је у радном односу а при томе има и обиље приватних обавеза.

Када су у питању сами туторијали сваки који сам одгледала био је крајње концизан и јасан чак и некоме чија су дигитална знања скромна попут мојих ☺☺☺.

Искрена да вам будем да туторијали нису били толико прилагодљиви и разумни вероватно бих одустала на самом почетку- што ми не би био први пут.

На крају не могу а да не похвалим и да не изразим велико поштовање Вашем стрпљењу да одговорите на свако наше питање.

Још једанпут ХВАЛА ВАМ НА СВЕМУ и унапред се радујем будућим семинарима са вама

Срдачан поздрав од Јасмине Чапко из Руског Крстура. ???

Поштовани,

Част ми је што сам била учесник он-лине обуке Академије Филиповић. Уживала сам у сваком моменту док сам пратила, одлично урађена, видео упутства која су ми била смерница за прављење мог електронског портфолија. Колико сте јасно и прецизно објаснили како се раде задаци, показује то што сам првог дана урадила сва три поставњена задатка. Срећна сам што ћу убацити све своје радове и успехе, и наставити са даљим коришћењем електронског портфолија. Хвала Вам што сте ми омогућили да будем учесник Ваше обуке, што ми много значи и надам се да ћемо и убудуће сарађивати.

Све похвале и срдачан поздрав!

Љубица Седар

Поштовани;

Као неко коме је близак концепт доживотног учења и полазник бројних обука, као и увек мотивисана, приступила сам обуци "Електронски портфолио". Упознала сам врло корисну апликацију. Задовољство је било пратити предавања и учествовати с позиције ученика. Желим и овом приликом да се захвалим на пруженој прилици.

Желим вам успех у раду и свако добро,

Радојка Микшин /наставник Рачунарства и информатике и економске групе предмета у Шумасркој школи Краљево/

У Невесињу, 10.5.2020.

Поштовани, Желим да вам се захвалим на он-лајн обуци коју сте за нас наставнике у Републици Српској организовали у овим специфичним условима живота. Обука је извршена изузетно квалитетно и професионално и може бити узор свима. Све је урађено изузетно добро и ми који нисмо довољно едуковани уз вашу несебичну подршку усмено, мејлом и упутствима за рад успјели смо да је завршимо. Ми у Невесињу и Херцеговини схватили смо да у Јагодини која је нама била далеко, а сада тако близу поштоји реномирана установа таквог ранга каква је ваша која је регионални лидер и која толико доприноси описмењавању запослених у образовању. Још једном вам се захваљујем са жељом да у миру, здрављу и напретку успешно наставите свој рад и проширите своја постигнућа. С поштовањем, Ђорђо Бештић

Поштовани,

Желим само кратко да похвалим онлајн обуку за електронски портфолио. У почетку сам била сумњичава и мислила сам да је на овај начин тешко савладати нешто ново. Међутим, показало се да је савршен избор снимање видеа, из којих сам све научила и одмах запамтила. Посебна похвала, дакле, иде за видео са објашњењима. Надам се да ће наша школа и даље да сарађује са Академијом Филиповић и да ћемо још доста новога научити од вас.

Срдачан поздрав!

Ваша обука је заиста корисна.Олакшала ми је рад. Материјал који је постављен, објашњен је перфектно.Све похвале

Тијана Ракић

Јако позитивно мишљење. Свака част. Веома корисно. Неке видео материјале сам видео и раније, пре обуке, претраживао сам yоутубе. Доста ствари сам и раније користио тако да ми није пало тешко да одрадим задатке. Једно је сигурно да ћу све ово из обуке употребити у наставном процесу. Живи били и хвала свим предавачима.

Иван Штојановић

Поштовани, велика ми је част и задовољоство што сам имала прилику да будем учесник семинара. Ваши семинари су јако корисни и поучни. Семинар је квалитетно и стручно одрађен. Похвале за све који учествују у креирању и извођењу ових семинара. Моје препоруке сигурно имате код мојих колега. Хвала на свему и срдачан поздрав. Ивана Пијетловиц

Поштована господо

Обука је одлична , видео презентације су јасне и разумљиве .Ја нисам имала скоро никакво пред знање и умало да одустанем али сам се снашла .Хвала пуно на разумевању и стрпљењу .пс

Волела бих да увек имам приступ видео презентацијама да могу да се подсетим на нешто ако ми затреба ,не знам да ли је то уопште могуће ?Велики поздрав срећан и успешан рад вам желим.

Ружица Ковачевић

Поштовани, похађала сам обуке Мултимедијални садржаји у функцији образовања и Електронски портфолио. Изузетно сам задовољна обукама и свим садржајима. Врло прецизна и детаљна упутства су дата у свим видео лекцијама која сам испратила, свакако врло примењиве и корисне обуке, текничка подршка је одлична.

Обуке топло препоручујем свима који раде у просвети.

Срдачан поздрав и хвала велико за Академију Филиповић!

Бојана Денић

Поштовани,

похађала сам ваш он лине семинар Електронски портфолио.

Видео упутства су била одлична, веома разумљива и јасна.

Без проблема сам урадила све задатке пратећи упутства.

Тема је занимљива, поготово за нас који волимо дигиталне садржаје. Портфолио је изузетан и било би ми драго када би школе у којима радим пристале да се евиденција води на овакав начин, који је веома приступачан и једноставан.

Надам се да ћу опет похађати неки курс у вашој изведби, било ми је задовољство!

Поздрав од Софије Гајић из Сомбора

Поштовани, једно дивно,поуцно искуство и стецена нова знања

Снежана Нашковић

Поштовани,

Хвала Вам на једном новом искуству које ће ми помоћи у мом даљем раду. Ваша видео упуства била су ми значајна да научим све те новине које до сада нисам користила у раду. Сва Ваша упуства су конкретна, приказана детаљно и помазу у уцењу. Хвала Вам што коначно могу да оставим оловку и папир јер већ дуго не видим себе у писању свега што радим. Сада све то имам на једном месту, прегледно са свим материјалом који иде уз то. Још једном хвала и наставите тако. Желим Вам још много обука, семинара... и задовољних учесника.

С поштовањем Виолета Ђерговиц

Поштовани, све похвале... поучно, применљиво, будућност ... хвала Вам. Срдачан поздрав

Мирјана Миленковић

Поштовани, све похвале за Ваш рад. Заиста сте ми пуно помогли у раду. Обуке су Вам одличне. Хвала Вам!

Срдачан поздрав,

Маја Штојановић

Све похвале,одлични сте???

Снежа Милошевић

Добро вече. Обука Мултимедијални садржаји, као и упутства путем видео садржаја су била јасна.Драго ми је што сам приступила Вашој обуци.Било ми је занимљиво.Кренућу и са Електронским портфолиом, надам се да ћу и ту обуку успети да савладам.Стекла сам позитиван утисак о целокупном Вашем тиму, професионални пре свега. Желим Вам све најбоље у даљем раду.Поздрав!

Сања Павловић

Поштовани,

најпре бих се захвалила на прилици да присуствујем онлајн обуци.

Сами садржаји већим делом били су ми познати (коришћење Гоогле Дриве-а), али сам пуно тога научила из Ваших видеа, као на пример које све опције могу да користим у оквиру својих фасцикли.

Посебно су ми се допали задаци из обуке Мултимедијалних садржаја, а за мене сасвим нова била је евиденција у Е-портфолиу. Сматрам да су сви видео-записи детаљни, едукатори јасни у приказу корака и довољно поступни да садржајима може приступити и особа са мало почетног знања из ових области.

Први пут користила сам Гоогле Цлассроом платформу за учење, те Вам хвала на новом искуству. Кроз задатке сам се лако сналазила, јер су информације о сваком конкретно издвојене.

Пуно Вам хвала и на индивидуалној подршци коју сте ми пружили у креирању ПДФ извештаја.

Препоручујем обуку Ваше академије, јер свакако пружа много корисних информација, које ће свима нама који се бавимо децом бити неопходне у даљем раду, обзиром да има тенденције да се у већој мери заснива на дигиталним технологијама.

Срдачан поздрав,

Катарина С. Цветковић

Поштовани,

Веома сам задовољна онлајн обуком коју сте реализовали у периоду 29.04.2020.до 06.05.2020.године.Садржаји обуке су занимљиви,применљиви у пракси и у свакодневном раду.Водили сте нас кроз обуку на интересантан начин,путем разних упутстава,слика,преко видео упутстава са YОУ ТУБЕ канала.Кроз праћење свих облика упутстава,може много да се научи.Објашњења су јасна,конкретна,сажета.Пружају могућност понављања и слушања више пута док се у потпуности не савлада и уради задатак.

Морам да похвалим и наставнике који су пратили наш рад све време обуке и који су нам у сваком моменту давали објашњења и упутства и увек били доступни за решавање дилема.

Наставите са оваквим радом,заслужујете све похвале и честитке!!!

Биће ми задовољство па поново будем учесник у некој од ваших будућих обука !!!

Све честитке !!!Поздрав!!!

Надица Карајовић

Поштовани, Све похвале за семинар. Пуно сам практицних ствари науцила. Просла сам мултимедијалне садрзаје у функцији образовања. Наисла сам на приајатне људе за сарадњу. Одговорили су ми на све недоумице. Садрзај је представљен јасно и прецизно. Изнад свега нагласавам да је прилицно применљив. Сад само цекам да буде обука и за е портфолио па да се едукујем додатно. Све похвале и наставите и даље овако или још боље.

Поздрав

Јасна Стаменковић

Како и сами кажете у овим специфичним данима живота,живљења, рада, захвална сам Вам што сте ми омогућили да присуствујем онлајн обуци и што сте дали свој допринос образовном систему. Било ми је задовољство да присуствујем семинару и носим само позитивна искуства. Драго ми је да и у тешким временима поштоје добри људи који мисле на друге и дају позитивне примере.Волела бих да у будућности свој професионални разој употпуним још неким од ваших семинара. Надам се још некој доброј сарадњи. Велики поздрав од васпитачице Катарине Милићев из Великог Градишта.

Поштовани,

Онлајн обука је била изузетна.Мени, као полазнику су много значили видео записи и инструкције предавача које су биле јасне и конкретне тако да сам задатке могла лако да решим.Волела бих да похађам још неку вашу онлајн обуку.Свака част!

Татјана Спасић

ОШ"Стеван Јаковљевић"-Параћин

Поштовани,

Најпре, хвала вам што сте обезбедили бесплатну обуку у време када нам је било заиста неопходно да у кратком року савладамо низ корисних апликација како би што боље остварили контакт са ученицима тј.како би нашу наставу на даљину учинили занимљивијом Све гугл апликација као и кахут користим у своме раду свакодневно као наставник математике већ неколико година а већ сам напоменула да ћу ову обуку предложити осталим колегама на седници Наставничког већа јер сматрам да сваки наставник мора имати висок степен дигиталних вештина како би се лакше снашао у раду са дигиталним уџбеницима и образовним софтверима који су савремена наставна средства у нашем образовању. Иначе семинар је одлично конципиран, лако и једноставно се пролази кроз ваше видео лекције и усвајају тематске целине. Ви сте овим семинаром сигурно подигли наставничке вештине на виши ниво. Што се тиче е-портфолиа тек планирам да га искористим преко лета када ћу имати више времена и моћи да се детаљно посветим сортирању и урађивању докумената свог стручног усавршавања.

Желим Вам пуно успеха у даљем раду

Срдачан поздрав Сања Ћеранић

Поштовани,

Похађала сам Ваш онлине курс "Мултимедијални садржаји у функцији образовања". Јако сам задовољна курсом, садржаји су јасни, конкретни, корисни. Лично мислим да је само онај последњи део о начину попуњавања портфолиа лично мени био непотребан у смислу да ми није било потребно објашњење о томе како се врши додавање садржаја са свих платформи појединачно, али схватам да је то неким корисницима потребно. Користан ми је био део о организовању мејлова, иако користим г - маил дуго, тек сада сам након Вашег курса почела да организујем пошту, што ми је много помаже у раду. Ишто тако, након Ваше обуке користим Кахоот квизове.

Све најбоље у даљем раду, поздрав!

С поштовањем,

Јелена Павловић

Тања Јовановиц

Хвала Вам на детаљном и поступном објасњењу! Пратеци упутства, свако мозе да се снађе и одради потребно, са једним или два - три гледања, није битно!

Поштовани,

желим да Вам се захвалим на исцрпном , пожртвованом и несебичном дељењу алата за коришћење и креирање наставе на даљину.

Као почетнику Ваша објашњења су прецизна, јасна, лако схватљива и надасве примењива.

Надам се да у својој понуди имате још Модула који се односе на образовање и примену у настави јер бих радо приступила обуци.

Све похвале за Вас и Ваш добро уигран тим.

Срдачан поздрав

Гордана Фодог

ОШ"Доситеј Обрадовић" Ириг

Снежана Живковић

Квалитетна помоћ наставницима.

Поштовани,

лично мени ова обука је била јако корисна,,сав материјал је био одличан и што је најбитније јасан.

Све што сам научила ,одмах сам почела да примењујем.

Маја Станковић

Захваљујем на подршци и на азурности што се тиче мог пријављивања јер није било места .Имала сам част да радим задатке и да узивам у раду .Оно што бих предлозила да нам дате предлог семинара за следћу годину . Учествова ћу на вашем конкурсу Најбољи Епортфолио 2020 .

Срдачан поздрав!

ВЕСНА ДАЧИЋИ

ОШ АЦА АЛЕКСИЧ АЛЕКСАНДРОВАЦ

Далибирка Вељковић

Све похвале, лепо објашњено и веома корисно

Прво би желела да се захвалим што је тим "Академије Филиповић омогућио реализацију ових обука.

Што се тиче обуке већ радим са ученицима у Гоогле цлассроом, па сматрам да ми је било лакше да се снађем у овом окружењу. Чак што више виделе сам учионицу као ученик, па мислим да сам самим тим већ нешто научила.

Мултимедијалне садржаје сам већ проучавала самостално, а ваша видео упутства су ми неке ствари појасниле. Нагласила бих да су и прецизна, лако их је пратити.

"Електронски портфолио" ми се бас допао, као и упутства везана за њега. Мало сам се мучила око постављње линкова, али после упутства администратора на шта обратити пажњу, све је било лакше. Такође на канлу се може доста тога научити. Све у свему, јако сам задовољнавашим материјалима и упутствима.

Поздрав!!!

Слађана Николић

Одлични сте. Брзи,експедитивни и професионални.Изузетно корисно знање стечено на две обуке које сам код вас просла.

Драгана Новковић

Поштовани,

Узела сам учешће у онлине обуци: Мултимедијални садржаји у функцији образовања.

Јако сам задовољна презентованим видео материјалом,разумљив је и лако применљив. Научила сам доста тога. Задаци које сте нам задали су били одговарајуће тезине.

Мишљења сам да је ова обука изузетно квалитетно направљена.

Поздрав

Данијела Ивановић

Предавања су била јако корисна и добра. Висе пута сам их преслусала и видео презентације и много тога сам науцила и применила у свом раду. Све похвале и зелела бих и даље да ме обавестатавате о свим едукацијама

Милованка Митровић

Семинар је био јако едукативан и користан. Лепо објасњено, све похвале за вас тим.Поздрав

Јелена Младеновић

Обука ,,Електронски портфолио" ми је омогућила да на један другачији и свакако лакши начин пратим свој рад, напредовање, што додатно олакшава нама наставницима и педагошко-психолошкој служби да у сваком тренутку има потребне податке. Сада ћу свакако и на овај начин урадити свој портфолио и препоручити својим колегама ову обуку.

Поздрав!

Раденко Николић

Ова обука ,,Електронски портфолио" ми је омогућила да на један другачији и свакако лакши начин пратимо свој рад,напредовање,што додатно олакшава нама наставницима и педагошко-психолошкој служби да у сваком тренутку има потребне податке.Сада ћу свакако и на овај начин урадити свој портфолио и препоручити својим колегама ову обуку.Велики поздрав!

Данијела Ђурашковић

Поштовани,

желим да Вам се захвалим на могућност да присуствујем онлајн обуци „Електронски портфолио“.

Тим Академије Филиповић заиста даје свој допринос образовном систему, реализовањем различитих обука као и великим бројем објављених видео упустава.

Видео упутства су довољно јасна, кратка и исцрпна тако да омогућавају да се градиво лако и релативно брзо савлада. Једино што је можда мала замерка, јесте да на видео упутству треба мало спорије причати.

Срдачан поздрав,

Владимир Димитрић

За обуку сам сазнала од педагога школе "Свети Сава" у Владичином Хану. Нисам часила часа и кренула сам са прегледавањем снимака и пре предвиђеног рока за почетак обуке. Након прегледаних снимака, где сам врло јасно, концизно и веома конструктивно добила све потребне информације, приступила сам изради задатака. Да будем искрена, гоогле учионицу користим у онлине раду са ученицима Техничке школе у Владичином Хану али до сада нисам имала потребе да креирам гоогле документ. Како не бих губила време на куцање документа, ископирала сам свој записник са седнице стручног већа ОШ "Војвода Радомир Путник" у Џепу и тако омогућила и осталим учесницима да виде мој рад у трећој школи по реду. А захтева за преглед мог рада је било пуно. Сама упутства у ведеима су ми била врло корисна јер сам могла да се вратим пар пута на исте када бих испустила неки корак у раду.

Гоогле презентацију ссам садас први пут правила и признајем да сам одушевљена овим начином рада и сигурно ћи ми користити и у редовној настави као и сада у онлине раду.

Квиз Qахоот је одличан и веома интересантан за рад а децу привлачи сам његов дизајн а мени олакшава рад.

Веома сам задовољна овом обуком и начином приступа водитеља, презентера и брзином Ваших одговора и оцењивања.

Једно велико хвала за све што Академија Филиповић чини за просветне раднике.

Надам се да ћу ускоро употпунити свој портфолио и овом потврдом о савладаној обуци а ишто тако се надам и некој награди ?

Срдачан поздрав,

Драгана Стефановић,

наставник енглеског језика

у ОШ "Војвода Радомкр Путник", Џеп,

ОШ " Свети Сава", Владићин Хан и

Техничка школа, Владичин Хан

Поштовани,

Желела бих да Вам се захвалим на квалитетно пруженој обуци на семинару - Мултимедијални садржаји у функцији образовања...

Свака похвала за семинар и организацију..

Радо ћу препоручити Ваш семинар колегама..

Срдачан поздрав..

Мариана Јанићијевић

Ваша обука је веома поучна.

Препоручила сам је колегиницама, пошто су саджаји савренеми и применљиви у раду.

Захваљујем се на свему наученом.

Срдачан поздрав.

Славица Илић Ракић

Поштовани,

Част и задовољство ми је што сам похађала Васу онлине обуку Мултимдијални садрзаји у функцији знања.

У данасње време када смо са наставе у у уционици, пресли на наставу на даљину и сналазили се у поцетку како је ко умео, обука представља праву ризницу знања јер обилује мултимедијалним садрзајима и алатима. Посебно сам захвална на материјалу за гоогл апликације, симулације и конференције јер управо то највисе користим у настави онлине.

Епортофолио је одлицно осмисљен и дизајниран.То је мали кутак за наставника, али и за целу сколу, који мозе да постане база наставног матерјала и архива за садрзаје. Садрзи све неопходне елемент које су потребне наставнику за струцно усаврсавање и напредовање. Епортфолио омогуцава хронолоски преглед струцног усаврсавања и напредовања наставника али и мешто где наставник мозе да цува свој наставни материјал у виртуелном свету. Такав нацин организовања у много цему олаксава наставнику рад.

Хвала Академији Филиповиц на одлицној обуци! Све похвале и само наставите тако!

Срдачан поздрав и будите здрави!

Оливера Колариц,

професор биологије

Поштовани,

Од првог тренутка када сам сазнала да поштоји обука за ел.портфолио, била сам рада да учествујем у томе. Чињеница је да ел.портфолио омогућава веома лакши, практичнији и прегледнији начин евиденције рада сваког васпитача. Потребно је уложити само мало труда и интересовања, па и сама обука не представља никакав проблем. Што се саме обуке тиче, презадовољна сам. Добијала сам повратне информације, кад год је то било потребно. Време, проведено у обављању задатака, сам сама бирала, па ми ни то није задавало тешкоће.

Искрено се надам да ће ел. дневник наћи своју примену и у вртићима, што би нас спасло непотребне папирологије и трошења времена.

Надам се да ћемо добијати редовна обавештења и о другим обукама у Вашој академији.

Поздрав, Марија Новаковић

Први пут учествујем у онлајн семинару.

На самом почетку поштојао је страх да се нећу довољно добро сналазити у употреби рачунара и решавању задатака.

Семинар је одличан,није пренатрпан а посебно је прилагођен полазницима.

Мени су сви делови семинара били интересантни и подстицали су моје размишљане и држали пажњу,првенствено из разлога што је понуђено много материјала дати су примери који показују како се ради по корацима.Стил ,јасан ,разумљив и интересантан.То говори да нас је оно што смо научили нагнало на даља промишљања.Платформа на којој сам радила прилагодљива је за оне са мањим информатичким знањем.

На крају ,желим Вам рећи да ми је било велико задовољство бити полазниковог семинара,и већ сам Вас препоручила својим колегама.Упућујем Вам све похвале и хвала што сте ми пружили прилику да нешто научим.Велики поздрав.

Маја Јошифовић

Фантастично се одрадили овај семинар.Пре овога морам признати нисам била баш упућена шта све могу одрадити и помоћи себи,нисам била ни много заинтересована.Ја сам мало старински тип и технологија ме није много занимала.Померили сте моје границе и помогли да схватим да ја то могу.Свако предавање је занимљиво и ко пажљиво слуша све може врло брзо да научи и примени.И наставници са којима сам сарађивала су дивни.

Поздрав

Гордана Радојичић

Поштовани,

протекли семинар ми је додатно помогао да наставу на својим предметима учиним бољом и квалитетнијом коришчењем платформе гоогле цлассроом са материјалима и задацима који ученици редовно добијају.

Интерактивни квиз на платформи Кахоот је такође додатно пробудио такмичарски дух и код мене и код мојих ученика за успешнијим савлађивањем наставних садржаја.

Пошто Кахоот до сада нисам користио ваше предавање ми је помогло да направим квизове на својим предметима.

Велика захвалност Академији Филиповић на организацији и реализацији оба семинара.

Срдачан поздрав од Радисављевић Ивице

Нисам имала никаква предзнања о оваквој врсти обуке.Концепт,наставни материјал као и видео упутства су одлична.Посебно морам да похвалим наставнике Стефана Јелица и Ивана Милановица који су одмах одговарали на насе поруке и давали инструкције за ресавање насих недоумица и проблема.Ова обука је одлична јер сам на квалитетан технички и савремен начин стекла применљива знања.

Јасминка Јовановић

Поштовани,

Желела бих још једном да Вам захвалим што сте ми пружили могућност да учествујем на семинару "Електронски портфолио". Што се тиће самог семинара, мени ће бити изузетно користан, јер нећу морати да тражим по фиокама и меиловима документа која ми требају.

Једина замерка би била што сте нама у Црној Гори непознати, иако Ви кажете да функционишете већ неко време. Једини онлине семинари које смо налазили и који би своје понуде слали школама су ЗборницаЦг, ОКЦ и Мирјана Кокерић-развојна радионица.

У нади да ћемо поново сарађивати,

Срдачно Вас поздрављам.

Поштовани,

Желим да Вам се захвалим што сте нам омогућили да пратимо онлајн обуке и то потпуно бесплатно.

Обука ,,Електронски портфолио" је веома корисна наставницима у раду, и то не само у ванредним условима. Обука је организована тако да нас постепено уводи у програм рада, упутства су веома детаљна, јасна и нису напорна. Видео-материјали омогућавају рад и оним полазницима који нису вешти у дигиталном свету.

Електронски портфолио је веома користан и занимљив програм. На једном месту налазе се све информације од самог почетка нашег рада и, што је веома важно, увек су нам доступне. Поред тога, омогућено је и штампање портфолиа, без губљења времена на организацију, прављење табела и сл. јер то програм сам ради.

Занима ме шта се дешава након августа 2021.године? Уколико се школа не одлучи за програм, да ли можемо индивидуално да приступимо и како се одвија плаћање, колико је ограничен приступ временски и сл?

Мој предлог је да електронски портфолио има опцију где можемо унети школске часописе,мислим да је и часопис један вид усавршавања и презентовања рада наставника.

С поштовањем,

Милица Цакић Ристић

Поштовани,

Још једном се захваљујем на могућности да учествујем у бесплатним онлајн обукама.

Сви материјали који су постављени били су корисни. Лаганим кретањем кроз постављене материјале и могућности коришћења гуглових алата, презентација, алата за синхроно учење, све до портфолиа, прошла сам обуке без оптерећења и замора. Корисник сам портфолиа већ неколико година, тако да ми овај сегмент обуке није био непознат. Задаци за рад су такође били прилагођени. Обуку бих препоручила свима.

Акредитовани семинар за коришћење портфолиа сам прошла у фебруару у Основној школи "Штојан Живковић Штоле" у Трњану, са одличним предавачима, тако да имам увид у обуке уживо и у онлајн окружењу. И једним и другим начином сам више него задовољна.

На крају, могу само да похвалим овакву иницијативу, да подржим Вашу жељу да помогнете стварању онлајн заједнице која је компетентна за рад на даљину и спремна за стално напредовање.

Александра Дејановић, полазник обуке

Поштовани,

Присусствовала сав Вашој онлајн обуци "Електронски портфолио". Желела бих да кажем да сам венома задовољна начином реализације. Стечено знање свакако ће ми користити у даљем раду.

Срдачан поздрав

Тања Михаљчић

Поштовани,

Ја сам веома задовољна. Све похвале за онлајн предавања Ваших наставника. Јако јасно, конкретно, без сувишних информација.

Топло Вас препоручујем свима.

Срдачан поздрав

Тамара Рашићж

Поштовани,

овим путем желим да вам се захвалим што сте нам омогућили обуку на тему Електронски порфолио. Такође упућујем све похвале на рачун организације обуке и свих материјала који су нам били доступни. Ваша видео упутства су веома добра и помоћу њих није проблем савладати сваки корак у изради електронског портфолиа. Хвала вам на сарадњи и надам се и будућим могућим укљућивањима у тематски инерасанте обуке које ћете нудити.

Срдачан поздрав.

Иванка Тодоровић Петрић

Поштовани,

Задовољна сам видео туторијалима, а посебно Васим односом према уцесницима и сарадњом у току обуке.

Захваљујем на сарадњи!

Мелита Хабибовић

Поштовани,

подводом ваше обуке онлине за електронски портфолио истичем своје мишљење.

Врло сам задовољан обуком коју сте организовали као и садржином електронског портфолиа, сва упуства су била јасна. Како електронски порфолио још није заживио у Црној Гори као обавезујући за наставнике значи да без његове примјене у свим доменима који се реализују у настави а који се требају евидентирати немогу претпоставити да ли има недостатака како би на њих сугерисала.

Још једном истичем да сам вашом обуком врло задовољна и заслужујете све похвале

С поштовањем

Ервина Чикић, ЈУ Средња електро-економска школа, Бијело Поље, Црна Гора

Поштовани,

Врло сам задовољан свим вашим услугама везано за обуку Мултимедијални

садржаји у функцији образовања, почев од једноставног пријављивања,

избора алата, начина комуникације,

Одгледао сам сва ваша видео упутства и имам само рећи похвале. Врло су

детаљна а иштовремено врло разумљива. Само наставите тако.

Поздрав!

Зоран Аксић

Поштовани,

Желела бих да се Вам овом приликом захвалим за изванредне онлајн обуке "Мултимедијални садржаји у функцији образовања" и "Електронски портфолио", поготово за видео упутства која су за свачији узраст доступна, јасна, зањимљива и корисна.

Волела бих да овако конструктивно и лепо осмишљених обука буде што више јер су веома корисне за унапређење наставе и рада наставника.

Од срца Вам хвала!

наставница руског језика

Наталија Шарко-Голубовић

ОШ "Ђорђе Натошевић", Нови Сад

Поштовани,

хтела сам да се укључим у вашу обуку из радозналости, јер се информатиком бавим јако дуго. Пријатно сте ме изненадили вашим видео лекцијама и детаљним објашњењима занимљивих алата за дигиталну комуникацију. Посебно бих похвалила Е-портфолио, решење за све нас који не волимо затрпавање папирима.

Хвала на лепом искуству и свако добро у даљем раду.

Мирјана Јовић

Срдачан поздрав и хвала на корисној обуци!

Љиљана Кујунџић Иванковић

Поштовани,

Веома сам задовољна онлајн обуком коју сте реализовали у периоду 29.04.2020.до 06.05.2020.године.Садржаји обуке су занимљиви,применљиви у пракси и у свакодневном раду.Водили сте нас кроз обуку на интересантан начин,путем разних упутстава,слика,преко видео упутстава са YОУ ТУБЕ канала.Кроз праћење свих облика упутстава,може много да се научи.Објашњења су јасна,конкретна,сажета.Пружају могућност понављања и слушања више пута док се у потпуности не савлада и уради задатак.

Морам да похвалим и наставнике који су пратили наш рад све време обуке и који су нам у сваком моменту давали објашњења и упутства и увек били доступни за решавање дилема.

Наставите са оваквим радом,заслужујете све похвале и честитке!!!

Биће ми задовољство да поново будем учесник у некој од ваших будућих обука !!!

Све честитке !!!Поздрав!!!

Надица Карајовић

Поштовани,

Са великим задовољством могу да констатујем да су ваше презентације као и сам ток онлајн семинара Електронски портфолио, одлични. У разговору са колегама и они су пуни утисака. Електронски портфолио је осмишљен, да је прост за руковање (лични суд), а садржи све што један портфолио садржи. Пошто сам лично задовољан начином како сте осмислили онлајн семинар, сигуран сам да су и семинари које организујете а да нису онлајн одлични. Надам се да ћемо сарађивати у наредном периоду.

Срдачан поздрав.

Александар Урошевић

директор школе ОШ"Слободан Секуллић" Ужице

Поштовани,

Семинари "Мултимедијални садрзаји у функцији образовања" и " Електронски портфолио", сматрам веома поуцним и едукативним, те да це ми сигурно бити од велике користи у будуцем раду. Све похвале за организацију, презентацију и излагање, као и азурност у прегледању задатака и помоћи око недоумица.

Срдачан поздрав,

Бојана Сештовиц

ПУ Полетарац, Стара Пазова

Поштовани,

Ваша обука „Електронски портфолио“је одлична. Обука је обухватила све што је неопходно како бих што лакше усвојила само коришћење апликације и креирање личног портфолиа,а при том врло лепо објашњена кроз видео снимке.

Ваша видео упутства су јасна, потпуна, приказана на начин да их је лако разумети и усвојити.

Срдачан поздрав.

Мирјана Опанчина

Ево и мог мишљења о вашој обуци.Мислим да је овај семинар нешто веома корисно за све оне који до сада нису ништа знали о овом начину комуникације , а и рада електронским путем.Такође и за оне који јесу али не у довољној мери , тако да није вишка знати и преко тога ,а то ова обука пружа.Морам да похвалим људе који су нас обучавали кроз туторијале, посебно оне са почетка, врло лепо и детаљно објашњавају и за нијансу су бољи тј. мислим да је један исти човек у питању, за разлику од оних следећих.У сваком случају све похвале!

Данијела Божовић

Предавања су била јако корисна и добра. Висе пута сам их преслусала и видео презентације и много тога сам науцила и применила у свом раду. Све похвале и зелела бих и даље да ме обавестатавате о свим едукацијама

Поштовани,

Обука је изведена на професионалан начин!

Ваше услуге у вези обука су много више од оног што сам очекивала!

Видео упутства на YоуТубе каналу су одлична!

Хвала Вам за огромну подршку!

Срдачан поздрав!

Биљана Анђелковић

Поштовани,

Задовољна сам концепцијом и начином реализације Ваше обуке "Мултимедијални садржаји у функцији образовања". Обуком сте обухватили већи број апликација, што је добро, мада сам ја очекивала још неку. Ја већ користим Гоогле Цлассроом, па ми је тај почетак можда био мало дужи, али за оне који се по први пут сусрећу са овом платформом, презентације је била одлична.

Одгледала сам, наравно, сва видео упутства. Упутства су била јасна, лепо објашњена и помогла су ми да одрадим задатке. На једном видео туторијалу није било тона, случајно или намерно, али је приказ био добар и успела сам да се снађем.

Нисам имала никаквих проблема приликом похађања семинара, тако да Вас нисам ништа ни питала, али сам приметила да сте на сва питања одговорили и то веома брзо. Предате задатке сте одмах оценили, па макар то било и у 22х.

Све похвале за одржан семинар и надам се да ћемо се поново дружити.

Срдачан поздрав и свако добро,

Снежана Ракић

из Неготина

Обука ми се допала. Сви алати за учење на даљину су детаљно, корак по корак, објашњени у вашим видео записима. Надам се да ће ми помоћи у даљем раду.

Немам никаквих замерки ни сугестија.

Са Вама смо сарађивали још раније (ваше колеге су нам држале семонар) тако да сам стварно и искрено задовољна вашом сарадњом.

Потрудићу се да средим свој портфолио и да учествујем на вашем конкурсу.

Хвала на свему.

Поздрав, Сузана Амети, наставник МАТЕМАТИКЕ у ОШ"Доситеј Обрадовић" - Путинци, општина Рума

Поштовани,

обука је јако корисна и битна да се похађа и савлада у данашњој ситуацији. Иначе, обухватили сте и садржаје, невезано за тренутним начином одвијања наставе, који су јако интересантни да се примене и у току редовне, класичне наставе.

Једино, што би могло бити обрађено детаљније, јесте формирање одељења, убацивање ученика. То је неки од првих корака при стартовању наставе на даљину, а није довољно објашњено (моје мишљење).

Иначе, супер сте, предавачи су одлични и што је најважније држе пажњу.

Срдачан поздрав, Вујовић Вук

Јако добро и прецизно објашњено .Одгледала сам сва видео упутства и руководила се њима у задацима. Све похвале.

Поздрав !

Ана Бакић

Поштовани,

Веома сам задовољна вашом обуком. Иако сам се и до сада сусретала са попуњавањем портфолија у школи, тек сада сам у потпуности комплетирала своје вештине за прављење иштог. Надам се поновној сарадњи.

Срдачан поздрав,

Станислава Игњатовић

Велике похвале за обе обуке. Све је веома јасно и прецизно објашњено.

Нешто од делова обуке у мултимедијалним садржајима сам већ радила, па ми је било познато. Никада до сада нисам радила у Кахоот -у и одлично је објашњено. Видео туторијали су одлични- разумљиви и поступни. Наставници, администратори су сјајни. Брзо одговарају на поруке и питања и помажу у сваком тренутку.

Епортфолио је одличан и хвала што можемо да га користимо до краја следеће године. Програм је врло функционалан и приступачан.

Ово су два најбоља онлине семинара - обука које сам похађала. Много сам новог научила и на томе вам много хвала! Срдачан поздрав!

Милица Бећаговић

Поштовани,

На првом месту бих зелела да вам се захвалим на прузању оваквих услуга, поготово у овим тренуцима, када зелимо да саувамо насе здравље.

Спојили сте лепо и корисно!

Што се тице самог садрзаја обуке, веома је богата и прегледна. Мени лицно је пуно помогла, са неким стварима сам се први пут сусрела, мислим да цеми користити у будуцности.

Веома сам задовољна како сам савладала све задатке, па се истим радујем у будуцности!

Поштовани,

На првом месту бих зелела да вам се захвалим на прузању оваквих услуга, поготово у овим тренуцима, када зелимо да саувамо насе здравље.

Спојили сте лепо и корисно!

Што се тице самог садрзаја обуке, веома је богата и прегледна. Мени лицно је пуно помогла, са неким стварима сам се први пут сусрела, мислим да цеми користити у будуцности.

Веома сам задовољна како сам савладала све задатке, па се истим радујем у будуцности!

Јована Ђоковиц

Поштовани,

Учествовала сам у Вашој обуци "Електронски портфолио".Ја сам васпитач у ПУ "Бисери" Трстеник.

Генерално сам задовољна вашом обуком,видео упутства су јасна,задаци нису тешки,ваша апликација је једноставна за коришћење како и треба да буде да би могла да има примену.Посебно ми се допада како сте осмислили програм Е- вртић.Надам се да би смо могли да га примењујемо од 2022.,када је наша установа у обавези да прихвати нове основе програма "Године узлета".

Дијана Брадић

Поштовани,

Желим да Вам се захвалим на идеји да спајате свет образовања са светом технологије. Ваша видео упутства су веома инсиративна, бар за мене. Уживала сам, вођена Вашим јасним, кратким упутствима, док сам откривала "страшни" дигитални свет!. Научила сам корисне ствари, трудићу се да их користим у раду и да их препоручим колегама који нису успели да се пријаве за Васе семинаре.

Хвала Вам и на стрпљењу, разумевању, емпатији за нас,просветне раднике-трудимо се да будемо Ваши вредни, упорни ђаци.

Срдачан поздрав, Гордана Поповић

Поштовани,

веома сам задовољна онлајн семинаром на гугл учионици. Погледала сам клипове који до најситнијих детаља обухватају све кораке и процедуре аз рад у датим програмима. Инсталирала сам нови Скајп који сам давно користила, Зум и научила Кахут. Остало ми је све познато.

Електронски портфолио је заиста одличан,јер садржи Извештаје који се могу користити. База је савршено урађена јер повлачи све што је потребно од података.

Браво за Вас!

Срећно!

Хвала Вам на брзим одговорима које сам добила у пола ноћи и дана!

Срдачно!

Олгица Михајловић

Поштовани,

Захвална сам Вам што сте ми омогућили да похађам ову онлајн обуку.

Пријавила сам се делом из радозналости, делом због прилике да искористим ово време код куће и научим нешто ново, али и да "зарадим" неке бодове за стручно усавршавање.

Имам свој "папирни" портфолио и као неко ко предаје књижевност, увек преферирам "папир". Због тога нисам нешто много очекивала од ове обуке. Међутим, одушевила ме је картица која омогућава планирање стручног усавршавања, лакоћа којом се планира и попуњава образац, као и могућност умрежавања у оквиру установе како би се подаци свих наставника обрадили и тако одабрали најпотребнији семинари. Друга ствар која ме је пријатно изненадила јесте "састављање" извештаја, што ми је један од најмрскијих послова у школи. Савршено решење! Немам шта да додам. И веома прегледно, што ми је најбитније.

Што се тиче упутстава, изузетно су јасна. Довољан ми је био један преглед да разумем о чему се ради, иако сам информатички полуписмена. Допада ми се што су дата у више краћих секвенци, па су прегледнија.

Похвалила бих и ажурност водитеља/ модератора (не знам како се тачно називају) јер су у најкраћем року веома љубазно одговарали на питања, давали савете и прегледали наше задатке.

Свака част на професионалности! Ирена Андрејић

Поштовани, све похвале за обуку Мултимедијални садржај у функцији образовања, кроз један семинар сам прошла све области. Много ми значи за будући рад, а посебно бих истакла значај портфолиа, и што сада могу да имам у сваком тренутку преглед свих семинара који сам похађала.

Поздрав, Далиборка Вељковић

Поштовани,

дајем неколико коментара/мишљења за обуку „ Мултимедијални садржаји у функцији образовања“ .

Прво што бих похвалио професионалност мојих ментора током израде задатака Стефана, Ивана ... Првенствено се односи на њихову брзину давања информација које су у сваком тренутку биле конкретне и тачне. На основу оваквог односа моја препоставка је да су сви у Вашем тиму на овом нивоу.

Другуо желим да истакнем да је обука детаљна и полази од самог почетка потребне дигиталне писмености што је добро са обзиром на стање које је у Србији. Најбоље се види то данас тако да је овај начин обуке многим наставницима једноставно неопходан.

Поздрав, Дејан Младеновић

Добар дан, Ја сам Данијела Бачић из ОШ" Алексе Шантић" у Алекси Шантићу.

За Ваше обуке могу рећи да сам обе прошла и Електронски портфолио и Мултимедије у функцији образовања. Могу рећи да су ми се обе обуке јако свиделе. Кроз ваше видео приказе сам могла доста тога да науцим и наравно да применим у свом будућем раду. Свидели су ми се и професори који су помагали у раду. Били су на располагању готово 24 цаса. Посебно бих истакла Ивана Милановића који ми је доста помогао у снимању кахоот квиза код кога сам се доста намучила. Мислим да смо се намуцили и професор и ја, али је истрајност победила.

На крају бих истакла да су обуке заиста лепо биле организоване и све похвале од мене за организаторе обуке.

С поштовањем, Данијела Бачић

Поштовани,

драго ми је што сам учествовао на овој онлајн обуци. Мислим да је била функционална и да ми није одузела пуно времена. Имао сам потешкоћа да урадим неке задатке и ако нисам по мом суду дигитално неписмен, али захваљујући стрпљивости и помоћи модератора на крају сам успео.

Када ми је преко установе стигла понуда са могућношћу онлајн семинара у почетку нисам намеравао да се пријавим из два разлога: на адреси где проводим време већи део ванредног стања немам неограничени интернет, а и свакодневни рад преко мреже - онлајн настава, траје за мене по неколико сати, најчешће од 4-6(ефективно када одбијем паузе), па сам помало био застићен рачунаром и нетом. Када сам боље размислио, сетио сам се да иду Првомајски празници које мање више нећу напољу моћи провести, а нећу морати да радим три дана онлајн наставу, осим да предгледам по који заостали задатак који касније ученици пошаљу, па ми се учинило то као прилика да и радим семинар, а мало се и одморим. И проблем мобилног интернета сам некако решио тако што сам успео преко вип-овог сајта да отворим онлајн рачун и докупим још интернета.

Све у свему задовољан сам што сам суделовао, ако и нисам стекао неко велико знање, бар сам већи део свог портфолија од раније који сам имао на рачунару успео да пребацим у овај елетронски и да додам неке делове за које раније нисам ни знао да могу да се унесу у портфолио. Најбоља ствар у обуци је брза и тачно повратна информација ваших инструктора-модератора. Захваљујем,

срдачан поздрав,

Деман Доминик, (Суботица-Нови Сад-тренутно)

Поштовани,

желим да Вам се захвалим на могућности коју сте нам пружили похађајући овај вебинар. Моје мишљење је у целости позитивно, мислим да се добро представљате кроз електронске медије, а овакви бесплатни циклуси пружају могућност појединцима да се упознају са Вашом Академијом, који до сада то нису (на пр. ја). Према мом мишљењу, вебинар је добро осмишљен, и веома користан. Теме су систематично постављене тако да се лепо пролази кроз тему. Видео материјали су јасни, разумљиви и без вишка приче. Недостатак је што се електронски дневник који је у употреби не налази у оквиру вашег Портфолиа. Хвала на свему.

Срдачан поздрав,

Оља Миросављев

Радо препоручујем обуку другим колегама.

Сматрам да сам кроз ову обуку напредовала у коришћењу дигиталне технологије.

Веома добро осмишљене и јасне презентације.

Желим Вам пуно успеха у даљем раду.

С поштовањем,

Мирослава Стевановић из Страгара код Крагујевца

Све похвале за организацију и спровођење обуке "Електронски портфолио".Говорим као особа која има оскудно знање што се тиче модерних технологија.Пратила сам ваша упутства, корак по корак, и успела савладати обуку.

С поштовањем,

Драгана Пејиновић

Поштовани,

Хвала Вам на могуцности да присуствујем семинарима. Иако користим активно дигиталне технологије у настави, помогли ми је бас у оним деловима које нисам умела сама открити.

Е-портфолио ми се чини као одлична платформа и сигурно цу је и користити.

Срдачан поздрав,

Ирис Стантиц Миљачки

Поштовани, веома сам задовољна обуком.Надам се да ћемо и у будућности сарађивати.

Мирка Попадић

Поштовани,

ја сам један од полазника васег семинара "Мултимедијални садрзаји у функцији образовања" и као васпитац имам само реци хвале за организацију семинара и избор материјала. Свима је неопходна ова врста едукације, што се казе од самог поцетка, и радо сам своје позитивно искуство поделила са колегама. Ја сам јако задовољна.

Све најбоље само тако наставите

Сузана Милановић

Поштовани, похађала сам вашу обуку за Мултимедијалне садржаје у настави и е-портфолио.

Ове обуке су биле изузетно лепо замишљене ,Јано је објашњен сваки поступак који треба спровести.

Предавачи су јасни прецизни у инструкцијама.Много ми је значило јер сам све са лакоћом савладала.Комуникација је била добра и одговори на питања полазника су брзи и прецизни.

ПоздравМаријанс Артуков

Све похвале за Академију Филиповиц.Заиста сте дивни.Просла сам обуку " мултимедијални садрзаји у функцији образовања" и заиста је супер.Није ми бас било лако и,имала сам мало треме али је све на крају просло како треба .Задаци су савладани?.Хвала и Стефану Јелицу који је ту за сваку помоћ.Препоручујем семинар свим колегиницама јер је заиста добар и неопходан.Још једном хвала и све похвале.

Поздрав из Крагујевца! Ружица Мијаиловић

Задовољна сам обуком. Јако пуно корисних ствари, лепо сортираних и доступних поготово у овим околностима. Врло брзо сам добијала одговоре на питања и урађене задатке, тако да и за то имате велику похвалу, јер сте јако азурни.

Моја оцена обуке је циста десетка!

Владана Иванов

Поштовани, задовољна сам обуком коју сам прошла. Захваљујући вашим снимцима, унапредила сам свој рад на рачунару, а у овој ситуацији, све ми је била огромна помоћ и у комуникацији са децом и у квалитетном обављању наставе. Много ми значи то што сам могла и могу погледати снимак колико год пута ми је потребно како бих научила рад са појединим документима.

Захваљујем се на ефикасној помоћи.

Љиљана.

Поштовани,

веома сам задовољна обуком, научила сам управо оно што ми је било потребно.

Срдачан поздрав Весна Јеремић

Поштовани,

Овим путем желим да Вам пренесем моје утиске о недавно одржаној онлине обуци “Електронски портфолио” у организацији Ваше Академије.

Материјал је био веома користан, а да лакше схватимо суштину и начин коришћења иштог, помогли сте Ви и Ваши сарадници, брзим одговорима и савјетима. Овђе бих истакла задовољство професионалнушћу и ажурношћу Ваше Академије, а као неко коме позив диктира да се свакодневно едукује, морам нагласити да вашом креативношћу и иновацијама (Електронски вртић, програм за педагошко – психолошку службу – вођење Електронске педагошке свеске), тиме чините наш професионални рад у многоме лакшим. Веома едукативна и креативна обука. Самим тим што је у вријеме Цорона вируса, обука била бесплатна, дајете позитиван примјер како једна научно – образовна институција ђелује у ванредним околностима.

Изражавам захвалност што сам била дио ове обуке и ово је за мене било пријатно и са професионалне стране значајно искуство.

С поштовањем,

Тања Богетић, професор инфоматике са техником

Поштовани,

ХВАЛА ВАМ на овој онлајн обуци!

Изузетан је и интересантан начин на који сте осмислили овај семинар. Добро осмишљено, поучно и корисно, фино упаковано... одличнини предавачи!

По мом мишљењу оцена 10

С поштовањем,

Нела Манчев

ПУ "8. СЕПТЕМБАР"

Димитровград

Поштовани,

желела бих да изразим велико задовољство прошавши Вашу обуку "Мултимедијални садржаји у функцији образовања". Поред прецизности и тачности по питању ефикасности обуке, желим да изнесем да је сам садржај обуке пажљиво одабран и значајан да стручно усавршавање у овој области. Сви садржаји су такође презентовани на јасан, разумљив начин, што доприноси ефикасном учењу и лакоћи у практичној примени.

Веома сте допринели мом практичном знању у овој области.

Повратни одговори и додатна објашњења у оквиру индивидуализаце приступа нама који пролазимо обуку још више доприноси мотивацији за усвајањем градива.

Хвала Академији Филиповић

учесник обуке Татјана Колић, психолог, ПУ "Дуга" Аранђеловац

Пооштовани, презадовољна сам обукама - предавачима,организаторима, туторијалима,услугама, а надасве програмом који сте изабрали.Све је речено, концизно, јасно, прецизно, без непотребних садржаја који само оптерећују учесника семинара.Захваљујући вама, усвојила сам нова знања која су применљива, не само у ванредном стању, већ и у редовној настави.Планирам да учествујем и у конкурсу који сте најавили за најбољи електронски портфоло, тако да се наша сарадња неће завршити на овоме.

Велики поздрав!

Маја Живић

Поштовани,

Семинар ми се веома допао и сматрам да је изузетно користан. Доста тога сам знала, али и научила сам нешто ново. Можда не би било лоше да вам је тон на снимцима квалитетнији јер поједини снимци се слабо чују. Такође,треба да подробније објасните како вам се шаљу задаци јер су прилично неразумљиви и видим да је већина колега имала тај проблем. Све у свему задовољна сам вашим семинаром!

С поштовањем, Татјана Врачар

Поштовани,

Завршила сам оба курса и веома сам задовољна.

Добро сте организовали.

Добро објаснили.

Били доступни за свако питање. Одговарали у најкраћем могућем року.

Све је врло професионално обављено.

Осетила сам се добродошло, сигурно и прихваћено.

Хвала вам још једном.

Срдачно.

Весна Арсић

Поштовани,

Захваљујем се на обуци "Мултимедијални садрзаји у функцији образовања" коју сте нам поклонили у правом тренутку.

Ја радим на пословима школског библиотекара тако да це ми ова обука помоћи да унапредим свој рад.

Све похвале за предаваче и за сам материјал који је висе него довољан и садрзајан и помоцу кога се мозе много тога науцити.

Немам никакве замерке, само бих вас замолила да организујете што чешце овакве обуке.

Још једном, све похвале и пуно поздрава

Радмила Војиновић

Економско-трговинска школа

Гњилане-Ранилуг

Обука је била веома корисна И поучна. Разјашњене су многе недоумице везане за Електронски портфолио. Упутства при решавању задатака су била јасна И прецизна. Све похвале за организатора.

Ружица Миловановић Кекерић

Хвала Вам на успесно обављеној обуци. Била сам пријатно изненађена васом бригом и упорносцу да сваког од полазника обуците да буде у потпуности успесан у сваком задатку. За све оне који још нису одлуцили, све препоруке за рад са Вама и у Васој Академији Филиповиц.

Ирена Кнезевиц

Хвала вам за предавања.Кад сам ја могла да вас разумем онда сте заиста добри предаваћи.Било би лепо када би нам сва та предавања послали да их увек имамо, тако да се подсетимо када нешто заборавимо.Ја лично нисам могла прочи практично онај део који се односи на ученике јер немам могучност као предметни наставник да убацим имена ученика , то мора администратор....Оно што могу је да унесем податке о својим стручним усавршавањима..

До сада сам са ученицима радила све преко е-маила и фаце боока , сад могу да полако почнем користити и Гоогле учионицу.

Хвала још једном и све најбоље у даљем раду.

Јасмина Мунћан

Поштовани,

По вашој молби ево неколико речи о обуци "Мултимедијални садржаји у функцији образовања". Видео садржаји су једноставни са основним упутствима како сам и очекивао. Као упутство за почетнике што је по мени боље од претераног залажења у детаље. Не захтева превише времена од учесника а ипак омогућује да се материја савлада. Једино што неко рече да вам је микрофон мало слабији па се мало лошије чује али то су технички детаљи.

Градимир Филиповић

Поштовани,

Све похвале! Овај семинар ћу врло радо препоручити пријатељима и колегама.

Хвала на разумевању у поступку одрађивања и слања задатака. Били сте стрпљиви и љубазни чак и онда када смо исте грешке понављали и неколико пута.

Срдачно Бесим Хабибовић

Поштовани,

јуче сам похађала Вашу обуку Електронски портфолио, и задовољна сам квалитетом обуке. Ишто тако би волела да се пријавим и за обуку из Мултимедијалних садржаја, али не знам како. Јел' поштоји начин?

Хвала унапред, Адриана Халај

Поштовани,

рад у гугл учионици ми се јако допао, ваше упутство сам погледала и јако

је корисно, и сама од почетка ванредног стања радим у гугл учионици без

претходне обуке.

Електронски портфолио је јако користан, само што моја школа нема тај

приступ, мене је занимало и то сам научила, мада свој портфолио имам.

Ипак обуку сам јако брзо савладала и то само уз вашу помоћ и јако

конкретна упутства и објашњења, корисно је то што се подршка јављала

скоро иштог тренутка кад поставим питање и без те помоћи било би много

теже одрадити све, иначе би ми било тешко да се снађем.

Предусретљиви сте и много сте помогли, види се да знате и волите шта

радите, ја сам задовољна.

Међутим имам молбу за вас, до скоро нисам знала за вас иако сам из

околине, и пријавила сам се на семинар за музичку културу који држи

колега Менгер, али нисам добила одговор, па бих замолила кад год да се

тај семинар одржава да ме пријавите и обавестите, то бих волела да послушам.

Поздрав

Марија Вељковић

Наставник музичке културе

Параћин

Поштовани,

након онлајн обуке"Електронски портфолио" желела бих да искажем похвале за организацију, за врло једноставна, практична упутства прилагођена чак и почетницима, све информације су биле доступне током обуке, особе задужене за одговоре и праћење наших радова су врло детаљно давале додатну помоћ. Тема обуке је нама јако потребна, сматрам да ће бити итекако применљива у даљем раду. Хвала!

Срдачан поздрав!

Биљана Грбић

Поштовани,

Прошла сам онлајн обуке „ Мултимедијални садржаји у функцији образовања“ и „Електронски портфолио“. Изузетно сам задовољна начином на који је организована и њеном применљивошћу! Већ сам почела да користим Зоом апликацију и Електронски портфолио.

Са жељом да поново сарађујемо, пуно Вас поздрављам,

Петровић Душица

ОШ "Јован Цвијић" Београд

Поштовани,

Након завршене онлајн обуке под називом „Мултимедијални садржаји у функцији образовања”, о вашим услугама могу рећи све најбоље. Веома сам задовољна концептом саме обуке, док је садржај о ком је било речи изванредан. Без обзира на прецизна објашњења сваке области, видео-снимци су заиста разумљиви што је за сваку похвалу. Начин на који сте приступили темама и презентовање истих, додатно олакшава усвајање садржаја ове обуке. Све похвале за читав тим!

Срдачно,

Божидарка Мартић

Поштовани,

обука је била веома интересантна. Уз помоћ Ваших видеа сам и отворила Гугл учионицу и сада је користим. Ја сам похађала семинар Електронски портфолио који је заиста неопходан у данашње време. Све лепо, прегледно на једном месту. Сигурно ћу га уређивати и сређивати у свом будућем раду.

Све најбоље Вам желим у будућем раду и предавању.

С поштовањем

Љиљана Михајловић Марковић

Поштовани,

Похађала сам захваљујући вама обуку ,, Мултимедијални садржаји у функцији образовања" .Задовољна сам обуком, вашим програмом и yоутубе каналом. Посебно је ово било многима неопходно у моментима пандемије, неки да усавше своје вештине, а неки да се са истим упознају, што им је олакшало наставу на даљину. Могућност да сазнају и примењују нове методе у раду са ученицима.. Мени лично открило је ефиксност квиза, Кахоот, а и да досадашња знања у припреми презентација обогатим.

Хвала много!

Срдачан поздрав!

Ана Гемаљевић

Поштовани, присуствовала сам онлине обуци "Мултимеијални садржаји у функцији образовања" , и имам само позитвно мисљење. Сви задаци су јасно постављени, и свако предавање и видео упуство је потпуно објашњено. Зелим Вам успех и а имате исту посвећеност и у даљем раду.

Срдачан поздрав,

Ана Перисиц Ерцевиц

Поштовани,

одушевљена сам целокупним радом.Све што радите је заиста одлично.Веома сте ажурни у раду,одговорни и свуда су доступна одлична упутства,објашњења за коришћење разноврсних алата и програма који ми помажу да развијем своје дигиталне компетенције.

Хвала на свему!

Адрјана Павловић

Поштовани,

Изузетно квалитетна обука, доста кватитетног садржаја - материјала који може користити наставницима у њиховом даљем раду и стечено искуство у вези мултимедијалних садржаја у настави.

Препоручио бих је свим колегама и колегиницама.

Све похвале за Академију Филиповић.

Срдачан поздрав.

Драган Мирковић

Све похвале са моје стране. Прави сте професионалци и велико ми је задовољство било дружење са вама. Помогли сте ми на најбољи начин да савладам све. Наравно наставиће још да учим али без ваше помоћи то неби било могуће. С поштовањем Славица Перић васпитач

Поштовани,

Пошто сам погледала објављени видео за коришћење Гоогла учионице , односно видео упутство са званичног YоуТубе канала.

Мишљење: Добро је урађено упутство за коришћење Гооглр учионице са стране наставника и са стране ученика. Данијела Ракићевић

Хвала Вам на детаљном и поступном објашњењу!

Пратећи детаљна упутства и почетник као што сам ја, успела да се снађе, наући и уради задатке у оба два семинара

Хвала . Емилија Костић

Пу,,Бамби,,Кула

Хвала Вам што сте у овој ситуацији нашли времена и за нас. Ваша је обука је на највишем нивоу,поткријепљена видео презентацијама и детаљним објашњенима што је свакако помоћ сваком учеснику. Моје задовољство је и веће јер сам имала проблем приликом постављања задатка али сам добила додатно појашњење Ваших сарадника што је резултирало успјехом на крају.Желим Вам још успјешних семинара и овако дивних сарадника

Срдачан поздрав

Мирјана Дурутовић

Поштовани,

хвала на бесплатној обуци.

Мени лично је била веома забавна,разумљива,јасна и сазнала сам доста корисних савета.Све похвале.

С поштовањем,

Катарина Јанковић

Сјајна презентација, Е портфолио це много користити свим наставницима као и нама васпитацима!

Марина Новаковић

Поштовани,

Изузетно сам задовољан Вашом обуком. Видео-клипови које сте направилли су одлични, посвећени и детаљни.

Лаки су за употребу, разумљиви и примењиви.

Задаци који су део обуке су интересантни и употпуњују све. Свака Вам част.

Било ми је задовољство проћи кроз Вашу обуку.

с поштовањем

Петар Ракас

Поштовани,

Са великим задовољством похваљујем Ваш начин презентације обуке. Сваки сегмент предавања је јасно објашњен и задатак је захваљујући томе могао успешнода се реализује. Са обе обуке носим позитивно искуство. Поједине ствари су ми биле познате,али и доста тога сам новог научила. Верујем да ће ми новине допринети ефикаснији и квалитетнији рад у васпитно образовном систему.

Хвала Вам.

Срдачан поздрав,Биљана Аћимовић

Поштовани,

Желим и Вама да се захвалим на пружању могућности стручног усавршавања и у овим ванредним условима.

Шта рећи, осим све похвале за Ваш рад. Пружили сте нам веома корисну обуку, а уз помоћ видео упутстава свако од нас је брзо и лако могао да уради дате задатке.

Пуно среће и успеха у даљем раду.

Срдачан поздрав!

Поштовани,

што се тиче онлајн обуке моје лично искуство је позитивно.

Видео презентације и сама едукација преко видео линкова је практична, јасна и врло лако разумљива.

У складу са тим имате све моје похвале и оцену 10

Срдачан поздрав из Крушевца

Саша Штојановић

Поштовани,

Молили сте за мишљење о одржаном семинару, па ево шаљем. Од могуће оцене 10 ,Ви заслужујете 20, како са видео прилозима, тако и са сарадницима који их презентују. Надам са да ћемо се опет срести и " уживо", јер сте увек добродошли.

Велики поздрав!

Поштовани,

Ваша обука је одлична. Прецизни, јасни и веома добри туторијали.

Срдачан поздрав,

Игор Павловски

Поштовани,

И Висе сам него задовољна Васим семинарима, мислим да је све објасњено онако како би свако могао да схвати па цак и они који нису имали додира са компјутерима и техником до сад. Има и таквих старијих васпитаца, уцитеља, наставнима сигурно.

Обуке су Вам одлицне, корисне, упутства са Васег званицног yоу тубе канала и висе него јасна.

Захваљујем Вам се на сарадњи и надам се да це бити још оваквих семинара.

Срдачан поздрав,

Матина Четник,

ПУ Полетарац, Стара Пазова

Поштовани, изузетно ми је драго што сам похађала овај онлине семинар. Веома корисне информације сам добила, доста тога научила, што ћу примењивати у пракси. Све је врхунски и детаљно обрађено. Велико хвала Вашем тиму који нам је омогућио да савладамо све алате који су били понуђени у обуци.Поздрав из Новог Пазара!

Срдачно

Азра Рахић

Поштовани,

Са великим задовољством похваљујем Ваш начин презентације обуке. Сваки сегмент предавања је јасно објашњен и задатак је захваљујући томе могао успешнода се реализује. Са обе обуке носим позитивно искуство. Поједине ствари су ми биле познате,али и доста тога сам новог научила. Верујем да ће ми новине допринети ефикаснији и квалитетнији рад у васпитно образовном систему.

Хвала Вам.

Срдачан поздрав,Биљана Аћимовић

Хвала Вам! Ево, ми се у ОШ "Вук Караџић", Београд, такмичимо ко ће имати више учионица:) Учимо, а не зна се да ли је занимљивије нама или нашим ученицима. Дивни сте!

Соња Марјановић

Браво за подршку просветним радницима и њиховим ученицима! Да ли се могу поставити критеријуми за оцену (од толико бодова /оцена 5....итд), па да, након урађеног теста, аутоматски покаже коју је оцену ученик добио или се мора ручно додавати оцена као што сте показали у видеу? Ако може, како се подешава? Хвала!

Поштовани, хвала и Вама на срдацности,професионалности,стрпљењу које сте ми указали.На питања сам добијала одговоре у најкрацем могуцем року .Зао ми је што се нисам определила и за мултимедију али сигурно цу искористити наредну прилику.

Све похвале за цео тим који је ово омогуцио.

Још једном захваљујем

Срдачан поздрав

Тамара Бујупи

Поштовани чланови Академије Филиповић,

Прошла сам оба ваша семинара,добила сертификат и веома сам вам захвална што сте били несебични,професионални и свима нама пружили велику подршку,дали "ветар у леђа" у овим специфичним данима који већ полако остају иза нас.

Морам да признам када сам се пријављивала нисам баш знала до детаља чиме ћу се бавити,а искрено имала сам и одређену дозу страха да ли ћу успети да савладам све изазове вашег семинара.

Већ са првим урађеним задатком добила сам велику вољу и жељу да идем даље.Семинари су врло корисни,лепо конципирани и до детаља све објашњено,тако да и људима са малим или никаквим предзнањем омогућава да лако савлада све предвиђене теме.

Посебно ми се допао " Електронски портфолио " и његов прави ефекат видим у томе да га користе сви чланови једног колектива.

Још желим да похвалим мог ментора Ивана Милановића.

Срдачан поздрав! Љиљана Станишић

Поштовани,

радим у Бечеју, ПУ "Лабуд Пејовић". Прошла сам Вашу обуку "Електронски портфолио" те Вам шаљем моје искрено мишљење и утиске. Обука на овај начин је мени представљала изазов а помало и забринутост да ли ћу успети успешно да је пређем из разлога што до сада нисам имала овакво искуство. Задовољна сам туторијалима, јасно ми је све било до последњег корака у оквиру којег сам се намучила, када сам требала да генеришем адресу да бих Вам проследила. Али сам имала Вашу подршку те сам самим тим и успела. Допала ми се апликација за вођење портфолија и мислим да је ово супер начин да не таложимо разне документе и обрасце тако да ако једног дана и моја установа одлучи да на овај начин водимо портфолио ја од срца могу препоручити ову обуку јер су упутства јасна, конкретна и Ваш труд се види да је неизмеран. Верујем да сте до сада приметили да ја имам само позитивно мишљење за Вашу обуку те Вам се у том случају и захваљујем јер сте нам омогућили овај вид усавршавања и још без трошка. Велики поздрав и само останите овако добри и посвећени. С поштовањем, Стефанија Нађ.

Поштовани,

као полазник обуке " Мултимедијални садржаји у функцији образовања" и "Електронски портфолио" желим да искажем велико задовољство обукама које сам прошла. Сви туторијали, снимци, текштови писани су једноставним језиком који апсолутно сви могу разумети. Све је дато поступно и врло лако се може схватити и применити. Свака част за ваше администраторе, толико су ажурни, да нико није остао без одговора у врло кратком року

Све најбоље и у даљем раду од срца вам желим!

Милена Марковић

педагог ПУ "Лептирићи" Ражањ

Туторијал је био јасан , корак по корак , и примењив у иyради докумената.

Електронски портфолио био би од велике помоћи васпитацима ,за евидентирање и цување података.

Оно што јесам успела је да отворим гооглу уционицу за васп.образовни рад у вртицу .Заиста ми се много допада како функционисе, прегледно је и и хронолоски ...Ето .бар нешто..

Потрудицу се да урадим и ове задатке ако успем да ресим проблем који поштоји око логовања и алата у изради.

Хвала Вам . Било је интересантно радити нешто ново .

Поз. Биљана Николић

Хвала Вама и вашем тиму који нам је помогао да лакше и безболније савладамо овај неочекивани прелаз на он лине наставу. Задовољство ми је било да пролазим све сегменте ове обуке јер је била јасна и неоптерећујућа.Одушевљена сам е- портфолиом, па ако школа не буде заинтересована за увођење, контактираћу вас на који начин бих могла да наставим са коришћењем иштог. Још једном, хвала и велики поздрав за све! "Ирена Ђенић Јанић

Поштовани, обука мозе послузити за пример свим едукаторима, па и нама у образовању. Пошто сам већ била у току јер је супруг користио, само сам се уверила у сву функционалност е портфолиа и уопсте обуке. Задаци су били јасно формулисани, инсттрукције прецизне повратна информација правовремена.

С поштовањем

Оливера Михајловић

Поштовани,

што се тиче онлине обуке моје искуство је веома позитивно. Сама едукација преко видео линкова је практична, јасна и разумљива. Доста нових ствари сам научиле, имате моје похвале.

Срдачан поздрав из Крушевца!

Александра Миљановић

Поштована Бојана,

Уз велику захвалност за сертификате и пружено знање на овим обукама, срдачно Вам се захваљујем на свему и надам се да ћемо и на наредним обукама наставити са сарадњом и учењем.

Велики поздрав свим члановима дружине ''Академија Филиповић'', а посебно онима који су својим залагањем, стрпљењем и професионализмом допринели успеху у савладавању ових обука.

Желим Вам много среће и успеха у раду,

Сања Милошевић

Мени се допао овакав вид обуке,тако да ми је драго што сам уцествовала. Мислим да ће ми ови семинари и електронски портфолио и мултимедијални бити много од користи за мој даљи рад.

Морам да казем да сте били одлични за сарадњу и зато Вас похваљујем.

Хвала и пријатно!

Сандра Радојковић

Поштовани,

Желим да Вам се захвалим на великом броју корисних информација које сте ми пружили у току обука. Честитке на професионалности.

У прилогу Вам достављам податке за две обуке којима сам присуствовала.

Срдачан поздрав!

Марија Јанковић

Радим у Уметничкој школи у Нишу

Похађала сам семинар ” Мој портфолио ” , који је почео 04. маја 2020. године

Велики поздрав и све похвале за семинар.

Срдачно

Јелена Петковић

Све што сте приказали је применљиво, веома корисно и ефикасно.Засигурно је иновација у настави.

"Електронски портфолио" је веома успесна обука.

Слађана Штојановић

Поштовани,

Веома сам задовољна и захвална Вашим семинаром. Много тога сам научила.

Знање које сам стекла на семинару примијенићу у свом будућем раду, а наравно подијелићу га са својим колегама.

Хвала Вам пуно на Вашој услузи што сте нам у доба цовида-19 изашли у сусрет и понудили Вашу обуку семинара бесплатно.

Желим Вам пуно успјеха у Вашем будућем раду.

Надам се да ћемо се виђети на неком наредном семинару.

Срдачан поздрав,

Лидија Ивановић

Захваљујем на сарадњи и прецизним упутствима.Јако сам задовољна семинаром.

Срдачан поздрав, Сузана Перић.

Што се тиче семинара-Електронски порфолио,могу рећи да је припремљен за реализацију на високом нивоу.Сви видео записи су тако добро снимљени,поједностављени,да је било лако схватити их и према истим научити како формирати лични порфолио.Хвала на свему-одлични сте!Омогићили сте нам да све оно што је важно имамо на једном месту и увек доступно.Корисно је и све похвале!

Виолета Чворовић

Дивни сте, свака Вам част! Све похвале за "Мултимедијалне садржаје..." и " Е портфолио"..много сте ме научили и проширили моје " видике "..

Срдачан поздрав! Јована Скенџић

Поштовани,

Присуствовала сам обуци "Електронски портфолио" и веома сам задовољна истим. Врло јасни видео материјали, одличан предавач, такође је и сама платформа одлична. Радујем се што ћу је користити.

Мирјана Митровић

Поштоване/и,

Прошле недеље сам похађао онлајн обуку "Мултимедијални садржаји у функцији образовања".

Уопште узев, обуку сматрам успешном јер ме је, пре свега, подсетила на неке алате на које сам готово заборавио а врло су корисни. Избор понуђених алата је веома добар и усклађен са потребама корисника. Све лекције су одлично припремљене, упутства су јасна, праћена одговарајућим примерима и примерена и оним корисницима чије дигиталне компетенције нису тако високе.

Желим вам пуно успеха у даљем раду.

Срдачно,

Миша Ј. Љубеновић

Поштовани,

Обука Епортфолио која је била од 13.04.- 20.04. нисам могла завршити у том року због приватних обавеза па сам се пријавила за циклус од 04.05.

Управо сам завршила обуку Епортфолио и Мултимедијални садржаји у функцији образовања који су почели 04.05.

Веома сам задовољна концепцијом обуке. Видео туторијали су били од велике помоћи. Уколико буде још нека обука слична овој , примењива у вртићима , радо би учествовала у њој.

Срдачан поздрав,

Тања Мирчетић

Поштовани, Веома сам задовољна и захвална Вашим семинаром. Много тога сам научила. Знање које сам стекла на семинару примијенићу у свом будућем раду, а наравно подијелићу га са својим колегама. Хвала Вам пуно на Вашој услузи што сте нам у доба цовида-19 изашли у сусрет и понудили Вашу обуку семинара бесплатно. Желим Вам пуно успјеха у Вашем будућем раду. Надам се да ћемо се виђети на неком наредном семинару. Срдачан поздрав, Лидија Ивановић

Поштовани, подводом ваше обуке онлине за електронски портфолио истичем своје мишљење. Врло сам задовољан обуком коју сте организовали као и садржином електронског портфолиа, сва упуства су била јасна. Како електронски порфолио још није заживио у Црној Гори као обавезујући за наставнике значи да без његове примјене у свим доменима који се реализују у настави а који се требају евидентирати немогу претпоставити да ли има недостатака како би на њих сугерисала. Још једном истичем да сам вашом обуком врло задовољна и заслужујете све похвале С поштовањем Ервина Чикић, ЈУ Средња електро-економска школа, Бијело Поље, Црна Гора

Поштовани,

Драго ми је,што сам учесник ове обуке.Знања која сам стекла биће применљива у пракси и корисна.

Хвала и поздрав. Катарина Младеновић

Стварно сте професионално одрадили обуку. Захваљујем се на стрпљењу. Проблем је у мени што не умем да радим на рачунару. Вучковић Ксенија

Нажалост, нисам имала много времене да пре него што сам решавала постављене задатке, пажљиво исчитам и одгледам упутства.Али сам уз ваше сугестије задатке урадила.После тога сам , на срећу нашла слободног времена, пажљиво исчитала и прегледала.

Све похвале, пре свега , за вашу љубазност и разумевање,а туторијали и упутсва су вам одлични и разумљиви.Епортфолио вам је врло садржајан и усклађен са законом, а лако се користи.

Хвала на обуци и све најбоље!

Срдачан поздрав!

Весна Новковић,проф.

Поштовани,

За Вас и Вашу обуку организовану на овај начин имам само ријечи похвале. Урадили сте велику ствар за све просвјетне раднике и онима који буду користили портфолио увелико олакшали посао.

Прије почетка обуке, ја сам погледала видео на УоуТубе и тамо је било све лијепо објашњено, све то било је касније у учионици само подељено на краће видее. На крају обука је била сјајна.

Мени лично једини проблем је био дијељење портфолија, то нисам схватила одмах, али ми је господин Јовић помогао.

Оно што је недостатак (код нас у Републици Српској) портфолија јесте да је прилагођен плану и програму у Србији тако да нема неких предмета које ја предајем нпр. познавање друштва, познавање природе и предмета за први разред. Било би добро ако бих то могла кориговати.

Хвала вам на великом труду и раду који сте уложили да другима олакшате посао.

С поштовањем, Милена Гушић.

Поштовани,

желим Вам се захвалити на стручној и успешно организованој он-лајн обуци ,,Електронски портфолио"

Видео упутства су јасна и веома корисна и увек ту када затреба.

Овакав начин вођења портфолија је набољи,најефикаснији и најпрофесионалнији.Све информације и подаци су ту када нам требају.

Зоран Сердар Поздрав.

Поштовани,

Што се тиче обуке „ Електронски портфолио наставника" ја сам задовољна. Код нас у Републици Српској још увијек није обавезан , али вјерујем да ће ускоро бити. Објашњења и туторијали су детаљни и прецизни. Пошто раније нисмо користили електронски портфолио, једино је потребно мало времена да се навикнемо на то окружење. Туторијал за гугл учионицу нисам одгледала јер је од раније користим.

Много успјеха у даљем раду.

Срдачан поздрав!

Славица Милићевић

Поштовани,

Користио сам сваки видео запис и могу Вам рећи да је мени као професору информатике и рацунарства који је више година на пословима директора школе био од огромне користи. Све је сажето таман како треба ни вишка ни мањка. Види се да Сте лидер у овој области и свка част само тако наставите и још доста дуго времена нећете имати конкуренцију у овој области.

У овим тешким временима ово је потез који се очекивао од Вас, са Вама сарађујем дужи временски период и одмах ми је било јасно да ћете нешто тако и реализовати. Било би можда корисно да видео упутства не скинете већ да буду доступна и даље јер стварно могу користити сваком ко има потребу да нешто ради у тим апликацијама.

Хвала комплетном тиму који је ово реализовао а посебна захвалност руководству Академије Филиповић.

директор Техничке школе Мајданпек Драгослав Јанковић

Поштовани,

укратко ћу написати своје утиске о онлине обуци- Електронски портфолио.

У почетку нисам схватила да је требало да се отвори сопствени налог, па сам омашила тему :)

али како сам отворила налог, могу само да кажем да се са лакоћом користи елекртонски портфолио , сличан је рад као са електронским дневником, тако да може јако брзо и особа која није толико стручна при руковању компијутером да се користи, јако је употребљив.

Одгледала сам и Ваша упутства са yоутубе и могу Вам рећи да су супер објашњени, све корак по корак,полако,тако да сваки почетник може да се снађе.Све похвале.Да није било тих упутстава,свакако би се ми полазници теже сналазили.

Електронски портфолио ће свакао бити заступљен у будућности тако да нам је ова обука била неопходна, поготово дајем и предност што је била и онлине, јер нисмо морали да путујемо до одређених школа, како би испратили обуку, већ смо удобно од куће то решавали.

Замерка коју сам уочила, бар је мени деловало као компликованији поступак јесте крајње слање и подела материјала преко линкова.

Можда би требала да има опција као на емаилу,телефону ДЕЛИ и да се притиском на адресу и опцију пошаљи то одмах пошаље.

Некако сам се намучила око слања линкова :)

А што се тиче конкурса за најпортфолио, заинтересована сам, мој портфолијо је лепо сређен, само уколико будем имала времена да до краја рока одрадим и електронски портфолио, конкурисаћу врло радо.Радим у одељењу деце са посебним потребама, па би било интересантно да се кроз електронски портфолио презентује шта деца са посебним потребама могу, шта ми све радимо, које су наше активности.То би кроз слике и презентације можда помогло да људи увиде и схвате да смо сви ми за нешто предодређени и способни да радимо, али ипак свако на свој начин и у складу са својим капацитетима.

Надам се да ћемо имати још неку прилику за дружење са Вама, хвала Вам и на саветима,додатним одговорима на наша питања.

Срдачан поздрав и надам се да сам бар мало помогла мишљењем.

Елзина Муртезани.

Све похвале за организацију и вођење обуке. Сви туторијали, као и видео упутства, веома јасни и разумљиви, садржаји представљени баш као за почетнике. Корисно искуство и надам се да ћу знања применити у свом раду и олакшати себи вођење документације на овај начин. Поздрав и пуно среће у даљем раду! Јованка Цановић ,Зајечар. секајц65@гмаил.цом

Велики поздрав и хвала за могућност да прекратимо време стичући употребљива знања! Било је корисно и ефикасно.Велики поздрав из Ниша, Веселинка Станковић, наставница математике у ОШ "десанка Максимовић" у Чокоту

Поштовани,

Похађала сам ваш семинар-мултимедијални садржаји у функцији образовања. Морам да кажем да сам задовољна вашим семинаром. Свиђа ми се што имате доста видео клипова где је све лепо објашњено-корак по корак- и оно што је најважније да се у сваком моменту можемо зауставити ако нам нешто није јасно или чак и вратити и поново погледати део који нисмо запамтили. Семинар је практичан, без много теоретисања и није много захтеван-таман колико треба.

Хвала и срдачан поздрав Бранислава Галић

Поштовани,

Апликација е-портфолио ми се јако допала, мало сам имала проблема на почетку, али после је све било у реду. Наставићу да га уређујем и надам се и даљој сарадњи. Све похвале и срећно у даљем раду.

Велики поздрав Марија Живановић

Поштовани,

желим да Вам се захвалим на он-лајн обуци „ Мултимедијални садржаји у функцији образовања“ и „Електронски портфолио“. Нарочито су ми се допадала видео упутства, брже и боље сам разумела градиво.

Са поштовањем: Габријела Алмади

Поштовани,

захваљујемо Вам на томе што смо имали прилику да кроз едукативне садрзаје стекнемо практицна искуства и знања, која цемо свакако користити у даљем васпитно/образовном раду. Захваљујемо и водитељима онлајн семинара на корисним саветима у току израде и трансфера домацих задатака.

С поштовањем,

Милан Станковиц

Бабушница

Поштовани,

Моји утисци након семинара су врло позитивни. Заиста сам доста научила. Предавачи су на најбољи начин преносили знања, презентације су биле јасне, поучне. Били су кооперативни и отворени за сарадњу, пружали помоћ када је то било потребно. Пуно успеха у даљем раду. Свако добро! Зоран Петковиц20. апр

Срдачан и велики поздрав за све људе Академије Филиповић. Све похвале са сарадњу и рад на стручном усавршавању просветних радника. Посебна пхвала за квалитет семинара, ажурност у раду и свим облицима сарадње. Свака част,само тако наставите. Желим Вам пуно успеха у даљем раду и још већу сарадњу са свим школама . Србији желим што бржи излаз из Ванредног стања и ове несреће(ковид 19) која је задесила цело човечанство.

Још једном поздрав и здрави били.

Ирена Ђенић Јанић

Направљено 16. апр16. апр

Сада још да похвалим обуку и водитеље. Све ми је било савршено јасно, уживала сам пратећи наставу. Волела бих да имам овај портфолио, заиста ми се допада! Поздрав и велико хвала!

Миљан Јеремиц11. мај

Хвала на корисном семинару, одрадићемо и комплетан порфолио уназад по годинама, и имати све при руци!!!

Наташа Станић

Направљено 7. мај7. мај

Захваљујем ауторима и реализаторима овог фантастичног семинара! Садржај пружа сва потребна знања и даје нам алате да креирамо наставу и уживамо у свим њеним облицима! Бескрајно хвала Академији Филиповић, укључићу се одмах у још неки програм, избор је заиста велики!

Поштовани,

Уз извињење што сам окаснила с активностима, на срећу и стигла да одрадим задатке до истека рока, желим да се захвалим на врло корисном семинару. Задовољство је било пратити предавања и учествовати с позиције ученика.

Желим вам успех у раду и свако добро,

Радојка Микшин

Поштовани,

Хвала Вам на знању које сте поделили са нама. Обуке су веома корисне. Ја сам лично задовољна оним што је пружено.

Једина моја замерка јесте, можда, помало нејасно објашњен начин дељења нашег порфолиа. Ја сам једино то морала више пута да прочитам како бих схватила шта се тражи. Посебно ми се свиђају видео презентације- јасне, сажете и усмеравајуће.

Надам се да ћемо се опет срести на некој обуци.

Срдачан поздрав!

Марија Јанковић

Поштовани, сматрам да сам на обуци Мултимедијални садржаји у функцији образовања много просирио своје знање и могуцности. Неке од ових садрзаја цу сигурно користити, неке већ користим, а портфолио оцекујем од следеце године да цу активно да користим Срдачан поyдрав! Синиша Симендић

ПС. обука је била изванредна. начин презентовања јасан и занимљив. лично сам УЖИВАЛА у стицању нових зања.

Срдачан поздрав !!!??

Први пут сам уцестбовала односно похађала онлајн семинар.У поцетку сам била сумњицава али сам затим са нестрпљењем цекала да отворим сваки нови фајл и одгледам.Добила сам доста нових информација , колицина истих је била довољна , користице ми олаксати даљи рад.Веома сам задовољна уцесцем садрзај је јасан и добро објасњен . За сваку похвалу и препоруку. Данијела Јовић

Поштовани Ви, желим да Вам се пре свега захвалим што сте ми пружили прилику да учествујем на семинару. Све похвале за начин како сте то поступно и јасно припремили и наштојите да презентујете учесницима, само вас треба пратити из задатка у задатак и врло лако можемо савладати непознате чињенице и урадити постављене задатке. Неке ствари ми већ радимо, али било је и нових и врло корисних. Нисам савршени информатичар, али уз Вас се може доста тога научити. Мислим да већ неке ствари боље познајем захваљујући вама. Ако бих оцењивала ваше предавање на скали од 1 до 5, оцена за Вас је 5.

Велики поздрав и надам се даљој сарадњи!

Љиљана Трајковић

Поштовани,

Одговарајуци на е-маил у коме тразите лицно мисљење о прођеној обуци, у кратким цртама цу реци своје мисљење.

Похвално је што сте омогуцили наставницима из Републике Српске да уцествују у обуци.

По мом мисљењу платформа је одлицна, лагана за рад, прегледна и једноставна.

Лицно сам погледао неке од фајлова и дио садрзаја са yоутубе, те сам на основу тога креирао свој портфолио.

Морам да похвалим и тим људи који су те садрзаје снимили и на веома пригодан нацин презентовали сирој јавности.

Од мене толико.

Надам се да цемо и у будуности сарађивати.

Поздрављам,

Миљан Авдаловиц, Невесиње

Морам да додам да ми се јако допала Ваша обука. Јасно објашњено и приказано како почетник треба да уради задатак. Хвала на овако квалитетној обуци и надам се да ће их бити још.

Срдачан поздрав Вера Јуришић

Календар Дешавања
Мај 2020
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Новости

Настава од куће постаје нова реалност!

Куд год се окренемо и погледамо око себе, чини се да се живот враћа у нормалне токове. Да ли је то истина?

Прочитај више


Бесплатна обука

хттпс://мојпортфолио.насаскола.рс/индеx.пхп?р=сите%2Фпријава_обука

Прочитај вишеInforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme