ЛЕТЊИ КАМП ШКОЛЕ РАЧУНАРСТВА

Летњи камп школе рачунарства у Јагодини је изузетно погодан начин и право место за боравак, учење, дружење, забаву и рекреацију по здравом дневном ритму и распореду. Томе доприноси најпосећенији туристички центар у Јагодини Aqua park, Зоо-врт, музеј воштаних фигура, пријатна атмосфера града крај Мораве, други објекти и садржаји који су прилагођени намени и узрасту.

Летњи камп нуди низ активности које се не могу реализовати током школске године, поред учења и рада на рачунару, током боравка биће игре, забавних и спортских активности. Летњи камп школе рачунарства Јагодина 2011 право је место боравка и активности током незаборавних 10 дана дружења.

За Летњи камп школе рачунарства Јагодина 2011, осмишљен је јединствен програм наставе и ваннаставних активности које укључују активно учење и рад на рачунару у најсавременијим информатичким кабинетима школе ФБ СОФТ, купање у Аqуа парку, посету Зоо- врту ТИГАР, посету музеју воштаних фигура, музеју наиве, завичајном музеју, малу школу кошарке, читав низ игара и занимљивих авантура кроз које ће деца имати прилику да пролазе а уз то да науче или да усаврше рад на рачунару и његову практичну примену, како у школске сврхе тако и за личну употребу.

Настава се реализује у групама у трајању од три школска часа дневно по принципу један „кампер“- један рачунар, и распоређени су по узрасту и нивоу знања. За ову прилику сачињен је веома занимљив наставни материјал предвиђен искључиво за учеснике кампа. Велики део часова осмишљен је по принципу рада на пројектима чији је циљ да кроз њих науче нешто ново и другачије од градива које уче током године.

Током летњег кампа организују се:

Спортске активности и рекреација

Радионице

Такмичарски део

Вечерње активности

-упознавање са рачунаром и његовим деловима,

-развијање способности за рад на рачунару. -развијање моторичких способности, -подстицање креативности,

-развој логичког мишљења и способности комбиновања,

Летњи камп школе рачунарства Јагодина 2011 организује Академија Филиповић доо- ФБ Софт из Јагодине, која иза себе има дугогодишњу традицију и признат рад у школама широм Србије.

Летњи камп школе рачунарства Јагодина 2011 смештен је у изванредним просторијама Дома ученика у Јагодини, који пружа комплетну организацију смештаја, исхране, медицинску помоћ, обезбеђење... Организациони тим кампа представљају: директор кампа, организатор наставе у сарадњи са искусним предавачима - инструкторима,спортским тренером, тимом аниматора и рекреатора и који све време бораве и брину за сигуран и правилан рад за време трајања кампа.

Дом ученика је комплетно реновиранан и реконструисан 2009 године, наменски грађен за боравак ученика и студената током школске године, тако да задовољава све стандарде, смештаја, исхране, образовања, васпитања и медицинске неге. Смештај подразумева пун пансион у двокреветним и трокреветним собама, укупног капацитета за 320 „кампера“ у једној смени. Дом ученика – за ову прилику просторије кампа има одговарајући број санитарних чворова, а ту су кухиња, трпезарија, учионица, заједничке просторије и медицинска амбуланта. Дом ученика је опремљен аудио и видео уређајима, школским инвентаром и опремом за квалитетно извођење наставе.

Радници обезбеђења су у кампу присутни 24 часа. Дисциплина је од изузетне важности за успешну реализацију кампа. Од сваког кампера се очекује поштовање и придржавање реда приликом боравка. Свако грубо кршење реда и мира у кампу биће санкционисано искључењем из кампа без рефундације уплате.

Током боравка деце у кампу нису препоручене посете родитеља и рођака, да децу не би узнемирили.

Цена десетодневног Летњег кампа школе рашунарства Јагодина 2011 износи 19.955.динара уз могућност плаћања у пет месечних рата. У цену је урачунато 9 ноћења, пун пансион, улазнице за Аqуа парк, зоо-врт, Музеј воштаних фигура, Музеј наиве, Завичајни музеј..

Могућност факултативних излета до манастира Раваница, манастира Јошанице, манастира Каленић, Ресавске пећине. Цена ових излета није урачуната у цену кампа.

Сваки учесник добија мајицу са логоом кампа, сертификат о стеченим вештинама и знању.

На крају сваке смене за учеснике кампа организује се опроштајна журка.

Цена не укључује превоз. Могућност организованог превоза уколико школе организују групу од најмање 25 ученика. За организоване групе, школе могу да одреде свог васпитача, чије трошкове покрива организатор.

Летњи камп школе рачунарства Јагодина 2011 је предвиђен за ученике основних и средњих школа.

Летњи камп школе рачунарства Јагодина 2011 организује се у следећим сменама

  1. 22.07. 2011.г. до 31.07.2011.г.
  2. 31.07.2011.г. до 10.08.2011.г.
  3. 0д 10.08.2011.г. до 19.08.2011.год.
  4. Од 19.08.2011.г. до 29.08.2011.год.

За учеснике који не долазе групно, обезбеђен је прихват на аутобуској или железничкој станици у Јагодини.

Контакт телефони: 035/243 974 035/243 974 035/243 974

063/824-9999 063/824-9999 063/824-9999

http://www.domucenikajagodina.rs/galerija.php?do=vidi&strana=2&cid=115

Календар Дешавања
Август 2018
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Новости

Предавање на тему Одлагање учења

Позивамо вас на предавање на тему Одлагање учења. Предавање је намењено студентима и средњошколцима који имају проблем са одлагањем учења – уче у последњем тренутку, мисле да је учење тежи део њихових живота, имају осећај ''ово не могу да поднесем'' или ''ово никада нећу да научим''.

Прочитај више


АКАДЕМИЈА ФИЛИПОВИЋ : У СЛУЖБИ МОДЕРНОГ ОБРАЗОВАЊА

АКАДЕМИЈА ФИЛИПОВИЋ : У СЛУЖБИ МОДЕРНОГ ОБРАЗОВАЊА

Како се стиже до челичног сампоуздања,

путевима квалитетног и модерног образовања,

и није битно дал' је књига дебља или тања,

важно је колико имаш усвојених знања...

Знање је као бесконачан, ванвременски лет,

ако је право, њиме можеш покорити свет,

то је језик који се на свим меридијанима разуме,

човек вреди онолико – колико уме ...

Знање је као биљка којој мораш бити предан,

упоран, чврст, самокритичан и вредан,

оно је исконска врлина и никада не спава,

свет покреће памет, а не шупља глава ...

Знање је река којом се узводно весла,

ако си посвећен,

нису недостижни ни Пупин, ни Тесла ..

Бата Вујић

Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme