ИНТЕРАКТИВНЕ ТАБЛЕ И ПРАТЕЋА ОПРЕМА

ИНТЕРАКТИВНЕ ТАБЛЕ И ПРАТЕЋА ОПРЕМА

FBIWB 2700 и IBoardTouch FBIWB 87“, по квалитету и цени, најбоље на нашем тржишту.

Куповина интерактивне табле није ни мало једноставна, доноси велики број питања и одлука. Желимо да вам помогнемо око решавања свих дилема и да вам олакшамо да направите прави избор.

Принцип рада интерактивне табле (IWB)

Оно што треба да знате је, да све табле раде на истом принципу. Да би табла могла да „ради“ потребне су три ствари. То су пројектор, рачунар и детектор покрета (сензор). Код класичних зидних, фиксираних интерактивних, паметних или како год их ви већ звали, табли, без обзира ко је произвођача и који модел, сензори су уграђени у горњим угловима радне плоче – табле. Ти сензори детектују покрете на радној површини (табли), па те информације путем кабла или ИР зрака, шаљу рачунару на обраду. Рачунар те исте информације пројектором враћа на радну површину (таблу) . Битно је да се зна интерактивне табле се разликују по величини, пратећем софтверу, брзини одзива (дужина детекције покрета и повратне информације на табли), цени, употребној вредности, компликованости калибрације..

Постоје и тач скрин (touch screen) монитори (табле), који су дефинитивно најскупљи избор. Постоје зидне, фиксиране варијанте и преносне варијанте интерактивних табли.

Интерактивна табла FBIWB 2700

Ова табла спада у преносне интерактивне табле. Убедљиво је најбоље решење за школу приликом одлуке за куповину интреактивне табле из више разлога. Један од разлога је и тај што школе немају довољно новца за опремање сваке учионица зидниом интерактивном таблом а још мање тач скрин таблама (touch screen мониторима великих димензија). Интерактивна табла FBIWB 2700 има изванредан одзив (0.25мс), једноставна је за калибрацију, те наставници и не морају да буду нешто посебно информатички писмени.Испоручује се са неколико одличних програма који су једноставни и лаки за коришћење. Програми могу да се инсталирају на безброј рачунара, што значи да наставници могу припрему за час да ураде на било ком месту и на било ком рачаунару, што није случај са зидним фиксираним таблама које обично захтевају од наставника да припрему одраде у учионици у којој се табла налази. Интерактивна табла FBIWB 2700 је малих димензија, лака и због претходно наведених карактеристика веома ПРИМЕНЉИВА у наставном процесу. Нашла је место у преко 150 школа за веом кратко време а што је најважније, наставници је користе веома радо. Дијагонала пројекције је до 150“.

Дезинформације

Није добро све што је јефтино Са циљем да своје интерактивне табле продају школама, поједине фирме не презају ни од тога да купце засипају погрешним информацијама о табли FBIWB 2700, да им нуде неке своје уређаје по нижим ценама, који на први поглед делују веома повољно.Тек по обављеној куповини тих неких других уређаја школе увиђају да су купиле нешто што им не користи ничему, нешто што ће стајати негде у некој учионици и то нешто (та интерактивна табла) сакупљаће прашину годинама. Зашто је то тако? Једноставно, зато што је тим продавцима било само једно на уму, да свој производ продају школи. Даље, да ли ће се она користити или неће, и због чега неће, пракса говори, да то више није у сфери њиховог интересовања. Немојте да дозволите да и вас обмане ниска цена или лажи о нашој табли FBIWB 2700. Најбоље решење да дођете до праве информације о табли FBIWB 2700 је да упитате неку од школа која већ поседује овај изванредан уређај, о функционалности и практичној примени исте.

IBoardTouch FBIWB 87“

За све оне који желе да имају интерактивну таблу која је фиксирана на зиду или на покретном сталку, обезбедили смо врхунску интерактивну таблу IBoardTouch FBIWB 87“, са најбољим перфомансама и још бољим пратећим софтвером. Табла је израђена од најквалитетнијих материјала и има доживотну гаранцију. Плоча табле од 87“ је дуготрајна чија је површина израђена од финог челика и керамике, а спољни оквир од легуре алуминијума, углови табле од дуготрајне недеформишуће пластике. Подржани су сви оперативни системи. Детекција се врши у 12 м/с истовремено у шест тачака, а писање је могуће прстом или било којим другим чврстим објектом. Табла се одликује лакоћом калибрације па је из тог разлога и омиљена код корисника. И ова табла нема адекватну конкуренцију по цени и перфомансама.

За ближе информације контактирајте наше комерцијалисте и погледајте детаљнији опис на нашим интернет страницама.

Календар Дешавања
Август 2020
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Новости

Настава од куће постаје нова реалност!

Куд год се окренемо и погледамо око себе, чини се да се живот враћа у нормалне токове. Да ли је то истина?

Прочитај више


Бесплатна обука

хттпс://мојпортфолио.насаскола.рс/индеx.пхп?р=сите%2Фпријава_обука

Прочитај вишеInforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme