Фото галерија

Република Српска - Етно село ''Станишић''

Другог дана посете Републици Српској Академија Филиповић је 26.06.2019. године одржала презентацију у етно селу Станишић где је представила своје софтверске производе и преносну интерактивну таблу.

Република Српска - Музичка школа ''Константин Бабић'' Прњавор

Дана 25.06.2019. године у Музичкој школи ''Константин Бабић'' у Прњавору, Академија Филиповић је започела своје гостовање у Републици Српској у оквиру предавања на тему ''Иновативна образовна рјешења и нове технологије за будућност''.

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' - Медицинска школа Чачак

Дана 22.06.2019. године у просторијама Центра за стручно усавршавање у Чачку, Академија Филиповић је реализовала семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' за професоре Медицинске школе из Чачка.

Семинар ''Емоционални аспекти мотивације за школско учење'' ОШ ''Абдулах Крашница'' Миратовац

У периоду 25.-26.06.2019. у ОШ ''Абдулах Крашница'' у Миратовцу (Прешево) реализован је семинар ''Емоционални аспекти мотивације за школско учење''.Изузетно позитивна атмосфера је утицала на квалитет реализације семинара.

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' - Хемијско-технолошка школа Врање

Дана 27.06.2019. године Академија Филиповић је реализовала семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' у Хемијско-технолошкој школи у Врању.Професори школе су у периоду када обавезе једна другу сустижу издвојили своје време за едукацију која ће им користити већ у наредним данима када буду креирали план стручног усавршавања за наредну школску годину.

Семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' - ОШ ''Вук Караџић'' Прешево

Академија Филиповић је у ОШ ''Вук Караџић'' у Прешеву одржала семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања''.У школи која се реновира и пошетком следеће школске године ће добити пун сјај, наставници су на семинару едуковани за коришћење нових наставних средстава.

МИнистарство просвете Црне Горе - презентација интерактивне табле, програма за израду Распоред часова и програма Мозабук

Дана 06.06.2019. је у просторијама Министарства просвете Црне Горе одржана презентација модела преносне интерактивне табле, програма за израду Распоред часова и софтвера Мозабук.

Округли сто (парадни део) - ''Улога директора у вредновању квалитета рада установе''

У периоду 10.-11.5.2019. одржан је скуп под називом ''Улога директора у вредновању квалитета рада установе''.Осим рада,размене искуства и едукације Академија Филиповић је позната и по веселом дружењу.

Округли сто (радни део) - ''Улога директора у вредновању квалитета рада установе''

У периоду 10.-11.5.2019. у Јагодини одржан је скуп под називом ''Улога директора у вредновању квалитета рада установе''.

Округли сто - ''Улога директора у вредновању квалитета рада установе''

У периоду 10.-11.05.2019. у Јагодини у хотелу ''Алфа'' одржан је скуп са темом ''Улога директора у вредновању квалитета рада''.У ведрој али и радној атмосфери срели су се стари пријатељи да размене нове информације и драгоцена искуства из свакодневног рада.Академија Филиповић је ту као и увек да буде прва у примени најсавременијих средстава и техника.
Календар Дешавања
Новембар 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Новости

Академија Филиповић придружила се заједници донатаора НАЦИОНАЛНИ ДАН ДАВАЊА 2019.

Академија Филиповић донирала је две преносне интерактивне табле у вредности од 157.800 динара. Табле су по инструкцијама Српског филантропског форума уручена ОШ „Сремски фронт“ из Шида, на дан Национални дан давања 09.10.2019. године.

Прочитај више


50. САЈАМ ОБРАЗОВАЊА И НАСТАВНИХ СРЕДСТАВА

„Образована Србија, успешна Србија“ слоган је Сајма образовања и наставних средстава. Поред промовисања учења као доживотног процеса и указивања на значај школовања и усавршавања, излагачки програм обухвата све што је потребно за опремање и рад васпитно-образованих установа – од предшколских до институција високог образовања.

Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme