Фото галерија

Радови првог фестивала младих песника и илустратора „Ја стихом, а ти сликом“ 2019

Велику захвалност упућујем свим ученицима, наставницима и школама које су узеле учешће у Првом фестивалу младих песника и илустратора, посебно добитницима награда за прва места. Радом и залагањем остварили су лични успех којим могу да се поносе, они и сви њихови другари, наставници, суграђани. Желим им да и убудуће жању успехе на свим пољима.

Семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа'' - ОШ ''Десанка Максимовић'' Ковин

У периоду 25.-26.12.2019. Академија Филиповић је реализовала семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа'' у ОШ ''Десанка Максимовић'' у Ковину.

Семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа'' - ОШ ''Бранко Радичевић'' Шид

У периоду 14.-15.12.2019. године реализован је семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа'' у просторијама ОШ ''Бранко Радичевић'' у Шиду.

Семинар ''Корелација интерактивне табле и софтвера за презентацију 3Д модела'' - Прва техничка школа Крагујевац

Дана 14.12.2019. Академија Филиповић је наставила добру сардњу са Заједницом ЕТШ Србије и реализовала семинар ''Корелација интерактивне табле и софтвера за презентацију 3Д модела'' у просторијама Прве техничке школе у Каргујевцу.Семинару су присуствовали представници техничких школа из Чачка,Краљева,Новог Пазара,Аранђеловца и школе домаћина.

Семинар ''Савремени облици наставе и ИТ као предуслов успешних ученика и наставника у 21. веку'' - Прехрамбено-хемијска школа

У периоду 14.-15.12.2019. у Прехрамбено-хемијској школи у Нишу реализован је семинар ''Савремени облици наставе и ИТ као предуслов успешних ученика и наставника у 21. веку''.Учесници и предавачи су изразили своје задовољство реализацијом семинара, атмосфером која је владала и оствареном сарадњом као и реалзацијом тема које су болна тачака сваке школе.

Семинар ''Превентивне активности у установи - стоп дискриминацији'' - ОШ ''Бранко Радичевић'' Витковац

Дана 14.12.2019. Академија Филиповић је реализовала семинар ''Превентивне активности у установи - стоп дискриминацији'' у ОШ ''Бранко Радичевић'' у Витковцу.Предавачи су били презадовољни активношћу учесника и још једном се показало да не постоје велике и мале школе.

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' - Пољопривредно-ветеринарска школа Свилајнац

Дана 13.12.2019. године Академија Филиповић је реализовала семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' за две групе учесника у просторијама Пољопривредно-ветеринарске школе , које су доказ како функционише једна уређена школа.

Фестивал науке ''Разоткривање'' - децембар 2019

Академија Филиповић је учествовала на Фестивалу науке и била најпосећенији штанд, где смо имали част да се дружимо са децом из свих крајева Србије, од предшколског до средњешколског узраста.

Архитектонска школа Београд - семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика''

Дана 23.11.2019. године у Архитектонској школи у Београду реализован је семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика''.

ОШ ''Вук Караџић'' Тегошница - Семинар ''Корелација интерактивне табле и софтвера за презентацију 3Д модела''

Дана 30.11.2019. у ОШ ''Вук Караџић'' у Тегошници, Академија Филиповић је реализовала семинар ''Корелација интерактивне табле и софтвера за презентацију 3Д модела.Учесницима су пренета знања о коришћењу интерактивне табле и дата је подршка у коришћењу савремених техника и средстава у настави.
Календар Дешавања
Август 2020
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Новости

Настава од куће постаје нова реалност!

Куд год се окренемо и погледамо око себе, чини се да се живот враћа у нормалне токове. Да ли је то истина?

Прочитај више


Бесплатна обука

хттпс://мојпортфолио.насаскола.рс/индеx.пхп?р=сите%2Фпријава_обука

Прочитај вишеInforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme