Фото галерија

Семинар ''Превентивне активности у установи - СТОП дискриминацији'' - ОШ ''Доситеј Обрадовић'' Опово

У суботу, 19.10.2019. у школи "Доситеј Обрадовић" у Опову одржан је семинар "Превентивне активности у установи - стоп дискриминацији". Семинар је успешно реализован.

Дани Академије Филиповић 2019 "Жал за младост"

Захваљујем се директору Слађану Цветановићу, ученицима и наставницима ОШ „Бора Станковић“ из Кленике који су Дане Академије 2019 обогатили својом представом „Жал за младост“, приредбом која је донела осмех, радост и расположење на лицима свих присутних.

Дани Академије Филиповић 2019 са Акредитованом конференцијом „ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ОБРАЗОВАЊУ- УЧЕНИЧКЕ ЗАДРУГЕ”

Конференција Обележени Дани Академије Филиповић 2019 у хотелу Алфа у Кончареву са Акредитованом конференцијом „ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ОБРАЗОВАЊУ- УЧЕНИЧКЕ ЗАДРУГЕ”

Дани Академије Филиповић 2019 Додела награда Први фестивал

Додела награда победницима Првог фестивала младих песника и илустратора „Ја стихом, а ти сликом“ Жири је једногласно одлучио да награди следеће радове: Прва категорија: Давид Јовановић (песник), Анастасија Гајић (илустратор), Горица Младеновић (ментор), 2. разред, ОШ „Свети Сава“, Баточина Друга категорија: Љубица Станковић (песник), Лена Станковић (илустратор), Милена Станковић (ментор), 4. разред, ОШ „Десанка Максимовић“, Чокот, Ново Село, Ниш Трећа категорија: Стефанија Димић (песник), Теодора Петровић (илустратор), Јелена Максимовић и Данијела Поповић (ментори), 5. разред, ОШ „Доситеј Обрадовић“, Партеш, Косово и Метохија Четврта категорија: Милица Ристић (песник), Јована Благојевић (илустратор), Тањица Видојковић Копривица (ментор), 7. разред, ОШ „Дубрава“, Књажевац

ДОБИТНИЦИ НАГРАДА И ПОХВАЛА НА НАГРАДНОМ КОНКУРСУ “НАЈУРЕЂЕНИЈИ ЕЛЕКТРОНСКИ ПОРТФОЛИО 2019”.

Познато је да се у оквиру дигиталних компетенција наставник за дигитално доба налази и е-портфолио који ће у будућности морати сви да користе. Имајући у виду да портфолио користи преко 9000 наставника жири је имао тежак задатак и донео одлуку да од свих пријављених корисника, 20 наставника који су прошли први калсификациони круг. Захваљујемо се издавачким кућама Вулкан знање и Едука, које су донирале књиге за награђене кориснике Епортфолиа.

Дани Академије 2019

У периоду 20-22.09.2019. Академија Филиповић је организовала традиционално дружење са школама у оквиру кога је одржана акредитована конференција са темом ''Предузетништво у образовању - ученичке задруге''.Другог и трећег дана дружења Академија Филиповић, представницима школа представили смо понуду Академије Филиповић и тенденције развоја дигиталног окружења.

Семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа'' - Пријепољска Гимназија

У периоду 28-29.09.2019. Академија Филиповић је у Гимназији у Пријепољу, реализовала семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа''.

Семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' - ОШ ''Стана Бачанин'' Лешак

У периоду 27-29.09.2019. Академија Филиповић је у месту Лешак (КИМ) у ОШ ''Стана Бачанин'' реализовала семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања''.

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' - ОШ ''Војвода Радомир Путник'' Џеп

Дана 29.08.2019. године у ОШ ''Војвода Радомир Путник'' у Џепу реализован је семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика''.

Семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' - ОШ ''Горачићи'' - Горачићи

У периоду 26.-28.08.2019. године у ОШ ''Горачићи'' у општини Лучани Академија Филиповић реализовала је тродневни семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања''.
Календар Дешавања
Октобар 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Новости

Академија Филиповић придружила се заједници донатаора НАЦИОНАЛНИ ДАН ДАВАЊА 2019.

Академија Филиповић донирала је две преносне интерактивне табле у вредности од 157.800 динара. Табле су по инструкцијама Српског филантропског форума уручена ОШ „Сремски фронт“ из Шида, на дан Национални дан давања 09.10.2019. године.

Прочитај више


50. САЈАМ ОБРАЗОВАЊА И НАСТАВНИХ СРЕДСТАВА

„Образована Србија, успешна Србија“ слоган је Сајма образовања и наставних средстава. Поред промовисања учења као доживотног процеса и указивања на значај школовања и усавршавања, излагачки програм обухвата све што је потребно за опремање и рад васпитно-образованих установа – од предшколских до институција високог образовања.

Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme