Фото галерија

Семинар ''Вођење Е-документације у предшколским установама'' ЦСУ Чачак

Дана 13.4.2019. у Центру за стручно усавршавање у Чачку одржан је семинар ''Вођење Е-документације у предшколским установама''.

Семинар ''КОРЕЛАЦИЈА ИНТЕРАКТИВНЕ ТАБЛЕ И СОФТВЕРА ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЈУ 3Д МОДЕЛА'' - Гимназија Ивањица

Дана 20.04.2019. у Гимназији у Ивањици одржан је семинар ''Корелација интерактивне табле и софтвера за презентацију 3Д модела''.

Семинар ''Активно - креативно учење'' - ОШ ''Доситеј Обрадовић'' Пландиште

Дана 13.04.2019. у ОШ ''Доситеј Обрадовић'' у Пландишту реализован је семинар ''Активно - креативно учење''.

Семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' - ОШ ''Лела Поповић'' Миљковац (Ниш)

У ОШ ''Лела Поповић'' у периоду 05.-07.04.2019. одржан је семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања''.У предивном амбијенту села Миљковац, надомак Ниша, које има чиме да се поноси и школи која носи дух историје краја, вредни наставници и учитељи школе су своје слободно време употребили за сопствену едукацију.

Семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа'' ОШ ''Драган Ђоковић Уча'' - Лађевци

У периоду 30.-31.03.2019. у ОШ ''Драган Ђоковић Уча'' у Лађевцима (Краљево) одржан је семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа''.Предавачи су истакли велику жељу и залагање учесника семинара да своје слободно време употребе у циљу сопствене едукације.

Семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' ОШ ''Георги Димитров'' Босилеград

У периоду 29.-31.03.2019. у ОШ ''Георги Димитров'' у Босилеграду, Академија Филиповић је одржала семинар ''Мултимедијални садржји у функцији образовања''.Наставници и учитељи су вредно радили и упознали су се радом интерактивне табле и најсавременијих програма који ће бити применљиви како у настави, тако и за организациони напредак школе.

Семинар ''Превентивне активности у установи - стоп дискриминацији'' ОШ ''Десанка Максимовић'' Чокот (Ниш)

Дана 30.03. и 31.03.2019. наставници,наставнице,учитељи и учитељице су прошли едукацију кроз акредитовани семинар ''Превентивне активности у установи - стоп дискриминиацији''.Утисци учесника су веома позитивни а међусобна сарадња реализатора и учесника су били на изузетно високом нивоу.

Семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' - ОШ ''Али Бекташи'' Несалце (Бујановац)

У периоду од 22.-24.03.2019. у ОШ ''Али Бекташи'' Несалце (Бујановац) одржан је семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања.Предавачи су изразили похвале за наставнике који улажу велики труд и жељу да унапреде своја дигитална знања.

СЕМИНАР ''МУЛТИМЕДИЈАЛНИ САДРЖАЈИ У ФУНКЦИЈИ ОБРАЗОВАЊА'' - ПУ "Буцко" - Сокобања

У периоду 22.-24.03.2019. у ПУ "Буцко" одржан је тродневни семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања''.

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика '' - Центар за стручно усавршавање Чачак

Дана 16.3.2019. у Центру за стручно усавршавање у Чачку одржан је семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика''.Семинару су присуствовали представници основних, средњих и музичких школа са територије града Чачака.
Календар Дешавања
Април 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Новости

IT LITERACY IS NECESSARY

The SECRET Formula of Education in Serbia

IT LITERACY IS NECESSARY

Nowadays, the Filipović Academy is recognizable throughout the region and is a leader in informal education. Through thirteen accredited seminars, we motivate teachers to think about the rapid development of technologies and software as learning tools

Прочитај више


Knowledge Is More Important Than Diplomas

Academy Filipović has advanced a long way from being a computer school tooccupying the leading position in the field of nonformal education. Over the last 15years, its courses have been traversed by over 30,000 teachers, while the Academy hasprepared 13 new seminars for this academic year

Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme