Фото галерија

Семинар "Мултимедијални садржаји у функцији образовања" - ОШ "Доситеј Обрадовић" Фаркаждин

У периоду од 29.06. до 01.07.2020. године Академија Филиповић реализовала је семинар "Мултимедијални садржаји у функцији образовања" у ОШ "Доситеј Обрадовић" Фаркаждин. Полазници су оценили да ће им стечене дигиталне компетенције и нови алати бити од велике помоћи у реализовању наставе на даљину.

Семинар "Корелација интерактивне табле и софтвера за презентацију 3Д модела" - Центар за стручно усавршавање Сомбор

Дана 28.02.2020. Академија Филиповић је у просторијама Центра за стручно усавршавање у Сомбору одржала семинар ''Корелација интерактивне табле и софтвера за презентацију софтвера за презентацију 3Д модела''. Семинар је наставак успешне сарадње Академије Филиповић и заједнице Електротехничких школа Србије.Заједнички закључак је да је ова сардања даламного позитивних резулатат и да би требала да се настави.

Семинар "Електронски портфолио наставника и ученика" - ОШ "Др Зоран Ђинђић" Брзи Брод

Дана 17.02.2020. године Акдемија Филиповић је реализовала семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' у ОШ ''Др Зоран Ђинђић'' у Брзом Броду (Ниш).

САВЕТОВАЊЕ "УЧЕНИЧКЕ ЗАДРУГЕ ОД ТЕОРИЈЕ ДО ПРАКСЕ" - "СКЛУБ" ЈАКОВО

Академија Филиповић је реализовала акредитовано саветовање "Ученичке задруге од теорије до праксе" у периоду од 5. до 6. марта 2020. године у "Склуб" у Јакову. На саветовању су у више сесија обрађиване теме које су се тицале законских оквира, организационе структуре, делатност, плана и програма и правила за рад ученичких задруга. Поред задруга било је говора и о стицању директорске лиценце и значају електронског портфолиа за директоре и остале просветне раднике. Том приликом је презентован и нови модул о самовредновању који развила Академија Филиповић. Сврха овог скупа била је да се на једном месту окупе директори, стручни сарадници, релевантни људи академске заједнице, који својим деловањем доприносе креирању практичног знања, својим радом и активностима утичу на примену савремене технологије у процесу учења, да их упознамо са технолошким променама које императивно намећу обавезу да се сви заједничким снагама укључимо у савремене токове учења, да се информатички образујемо и да стечено знање применимо у настави.

Семинар "Електронски портфолио наставника и ученика" - ОШ "Десанка Максимовић" Чокот

Дана 07.03.2020. године Академија Филиповић је у ОШ "Десанка Максимовић у Чокоту (Ниш) реализовала семинар "Електронски портфолио наставника и ученика". Наставници су показали интересовање да кроз нова софтверска решења унапреде и олакшају свој рад.

Семинар "Корелација интерактивне табле и софтвера за презентацију 3Д модела" - Техничка школа Пријепоље

Дана 05.03.020. године Академија Филиповић је реализовала семинар "Корелација интерактивне табле и софтвера за презентацију 3Д модела" у Техничкој школи у Пријепољу.

Семинар "Активно-креативно учење" - ОШ "Вук Караџић" Витошевац

Дана 29.02.2020. године Академија Филиповић је у ОШ "Вук Караџић" у Витошевцу реализовала семинар "Активно-креативно учење".

Семинар "Вођење Е-документација у предшколским установама" - Хотел "Винг" Јагодина

У периоду 28-29.02.2020. године у Хотелу "Винг" у Јагодини, Академија Филиповић је организовала семинар "Вођење Е-документације у предшколским установама". Семинару су присуствовали директори, стручни сарадници и васпитачи из предшколских установа из Јагодине, Краљева, Димитровграда, Опова, Чачка, Крагујевца, Бујановца и Пландишта.

Семинар "Електронски портфолио наставника и ученика" - ОМШ "Невена Поповић" Гроцка

Академија Филиповић је дана 27.02.2020. године реализовала семинар "Електронски портфолио наставника и ученика" у Основној музичкој школи "Невена Поповић" у Гроцкој.

Дводневно саветовање за директоре, секретаре, шефове рачуноводства и менаџмент тимова предшколских установа, основних и средњих школа

Академија Филиповић је у периоду од 18. до 19. фебруара присуствовала дводневном саветовању у организацији Центра за учење едукацију и развој креативности "Мина" из Чачка. Саветовању је одржано у хотелу "Парк" у Ивањици у присуству директора из Ивањице, Чачка, Новог Пазара, Косовске Каменице. Сесија "Од самовредновања и екстерног вредновања до полагања испита за директоре" привукла је највише пажње због сјајних предавача попут професора Миленка Кундачине и Весне Недељковић. Академија Филиповић је била почасни гост на саветовању, где је презентовала свој рад и производе, попут електронског портфолиа за директоре.
Календар Дешавања
Август 2020
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Новости

Настава од куће постаје нова реалност!

Куд год се окренемо и погледамо око себе, чини се да се живот враћа у нормалне токове. Да ли је то истина?

Прочитај више


Бесплатна обука

хттпс://мојпортфолио.насаскола.рс/индеx.пхп?р=сите%2Фпријава_обука

Прочитај вишеInforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme