Фото галерија

Скупштина ЕТШ - Крупањ , 5-7.7.2019. године

У периоду 5-7.7.2019. године, у Крупњу одржана је Скупштина електротехничких школа Србије.Академија Филиповић је као пријатељ Заједнице била техничка подршка скупу, а имала је могућност да представи и новине из наше куће.

Република Српска - ОШ ''Свети Сава'' Источно Сарајево

Дана 27.06.2019. године и трећег дана своје посете Републици Српској, Академија Филиповић је у ОШ ''Свети Сава'' у Источном Сарајеву, одржала предавање за директоре школе.

Република Српска - Етно село ''Станишић''

Другог дана посете Републици Српској Академија Филиповић је 26.06.2019. године одржала презентацију у етно селу Станишић где је представила своје софтверске производе и преносну интерактивну таблу.

Република Српска - Музичка школа ''Константин Бабић'' Прњавор

Дана 25.06.2019. године у Музичкој школи ''Константин Бабић'' у Прњавору, Академија Филиповић је започела своје гостовање у Републици Српској у оквиру предавања на тему ''Иновативна образовна рјешења и нове технологије за будућност''.

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' - Медицинска школа Чачак

Дана 22.06.2019. године у просторијама Центра за стручно усавршавање у Чачку, Академија Филиповић је реализовала семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' за професоре Медицинске школе из Чачка.

Семинар ''Емоционални аспекти мотивације за школско учење'' ОШ ''Абдулах Крашница'' Миратовац

У периоду 25.-26.06.2019. у ОШ ''Абдулах Крашница'' у Миратовцу (Прешево) реализован је семинар ''Емоционални аспекти мотивације за школско учење''.Изузетно позитивна атмосфера је утицала на квалитет реализације семинара.

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' - Хемијско-технолошка школа Врање

Дана 27.06.2019. године Академија Филиповић је реализовала семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' у Хемијско-технолошкој школи у Врању.Професори школе су у периоду када обавезе једна другу сустижу издвојили своје време за едукацију која ће им користити већ у наредним данима када буду креирали план стручног усавршавања за наредну школску годину.

Семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' - ОШ ''Вук Караџић'' Прешево

Академија Филиповић је у ОШ ''Вук Караџић'' у Прешеву одржала семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања''.У школи која се реновира и пошетком следеће школске године ће добити пун сјај, наставници су на семинару едуковани за коришћење нових наставних средстава.

МИнистарство просвете Црне Горе - презентација интерактивне табле, програма за израду Распоред часова и програма Мозабук

Дана 06.06.2019. је у просторијама Министарства просвете Црне Горе одржана презентација модела преносне интерактивне табле, програма за израду Распоред часова и софтвера Мозабук.

Округли сто (парадни део) - ''Улога директора у вредновању квалитета рада установе''

У периоду 10.-11.5.2019. одржан је скуп под називом ''Улога директора у вредновању квалитета рада установе''.Осим рада,размене искуства и едукације Академија Филиповић је позната и по веселом дружењу.
Календар Дешавања
Август 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Новости

Радна посета Републици Српској

Републички педагошки завод Републике Српске упутио је позив директорима школа да присуствују предавањима Академије Филиповић из Јагодине на тенму "Иновативна образовна рјешења и нове технологије за будућност"


Прочитај више


Важно ОБАВЕШТЕЊЕ за учеснике Првог фестивала младих песника и илустратора ,,Ја стихом, а ти сликом“

ПРВИ ФЕСТИВАЛ МЛАДИХ ПЕСНИКА И ИЛУСТРАТОРА ,,ЈА СТИХОМ, А ТИ СЛИКОМ


Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme